NASLOVNICA / Biologija / Županijsko natjecanje iz Biologije

Županijsko natjecanje iz Biologije

Autor: Martina Lovrak Ivanov

16. ožujka 2023.

U petak 10. ožujka 2023. godine održano je Županijsko natjecanje iz Biologije. Iz naše škole na natjecanje pozvano je dvoje učenika. Učenica Ana Zlatec iz osmog razreda i učenik Gabrijel Kovač iz sedmog razreda.

Natjecanje se održalo u Osnovnoj školi Đuro Ester u Koprivnici gdje su se učenici ugodno osjećali i proveli ugodan dan u društvu ljubitelja Biologije. Ponosni na svoje vrijedne učenike na povratku kući u autobusu bilo je zanimljivo slušati učenike koji su se našli na jednom mjestu iz različitih škola kako razgovaraju i raspravljaju o prirodoslovnim temama.

Učenica Ana Zlatec osvojila je peto mjesto od trinaest prisutnih učenika. Učenik Gabrijel Kovač osvojio je deseto mjesto. Na natjecanju smo sreli bivšeg našeg učenika Željka Zebeca, danas učenika četvrtog razreda Gimnazije koji je nastavio s natjecanjem iz Biologije još od osnovnoškolskih dana.

Da bi se iz nekog prirodoslovnog područja učenici plasirali na ovakvu razinu potrebno je uložiti puno truda u usvajanje bioloških koncepata.

Ponosni smo što su se naši učenici našli među najboljim biolozima naše županije. Učeniku sedmog razreda mentorica je bila učiteljica Katarina Ređep dok učenici osmog razreda učiteljica Martina Lovrak Ivanov.

Ostale obavijesti

11. travnja 2024.

Herbarij

Drage učenice i učenici 6. i 8. razreda u prilogu imate neke od popisa biljaka za herbarij.  Ako ste zaboravili […]

12. ožujka 2024.

Natjecanje Crvenog križa

U subotu 9. ožujka u prostorima Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva održano je Međuopćinsko natjecanje Crvenog križa na kojem su sudjelovali […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content