NASLOVNICA / Biologija / Učenici 5.a, 7.d i 8.d razreda dio eksperimentalne provedbe projekta uz učenje Biologije

Učenici 5.a, 7.d i 8.d razreda dio eksperimentalne provedbe projekta uz učenje Biologije

Autor: Martina Lovrak Ivanov

05. srpnja 2022.

Učenici tri razreda naše škole, 5.a iz Prirode te 7.d i 8.d iz Biologije uz suglasnost roditelja bili su uključeni tijekom školske godine 2021./2022. u eksperimentalnu provedbu projekta Hrvatske zaklade za znanost pod nazivom “Učenje biologije u epidemiološki prilagođenom istraživačkom okruženju IP-CORONA 2020-12-3798. Ovaj projekt provodio se na državnoj razini.

Voditeljica projekta je prof. dr.sc. Ines Radanović s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Biološkog odsjeka, katedre metodike Biologije.

Učenici su tijekom ove školske godine osim inicijalne provjere i završene provjere mogli vrednovati svoje znanja, mogli su učiti uz pomoć digitalnih materijala, pratiti aktivnosti za poučavanje i učenje uz vrhunske videozapise, razna pitanja i zadatke.

Učenici su svoj rad i uspjeh mogli pratiti preko Platforme za poučavanje i učenje BUBO preko sustava mod.srce.hr uz pomoć svog AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Svoj kolegij i napredak mogli su pratiti kroz cijelu školsku godinu. Krajem lipnja stigle su pohvalnice za učenike koji su uspješno odradili projekt te potvrda školi o sudjelovanju.

Učiteljica Prirode i Biologije Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

04. studenoga 2022.

Solidarnost na djelu

U četvrtak, 20. listopada 2022. učenici naše škole uključili su se u humanitarnu akciju Crvenog križa Solidarnost na djelu. U […]

05. srpnja 2022.

Učenici 5.a, 7.d i 8.d razreda dio eksperimentalne provedbe projekta uz učenje Biologije

Učenici tri razreda naše škole, 5.a iz Prirode te 7.d i 8.d iz Biologije uz suglasnost roditelja bili su uključeni […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content