NASLOVNICA / Biologija / U sklopu projekta odvajanja otpada pobjednici u sakupljanju baterija na terenskoj nastavi

U sklopu projekta odvajanja otpada pobjednici u sakupljanju baterija na terenskoj nastavi

Autor: Martina Lovrak Ivanov

17. lipnja 2022.

U utorak 14. lipnja 2022. godine pobjednici u sakupljanju baterija u našoj školi u školskoj godini 2022. bili su na terenskoj nastavi u Koprivnici. U ovoj školskoj godini naši učenici su u natjecanju sakupili 520 kg baterija i 821 kg akumulatora. S obzirom da je u zadnje dvije godine zbog pandemije sakupljanje bilo svedeno na minimum ove godine učenici su nadoknadili propušteno. U velikom nadmetanju razreda prvo mjesto osvojio je 6.d razred, drugo mjesto 5.a razred a treće mjesto 5.b razred. Ti razredi su nagrađeni terenskom nastavom.

U Koprivnici su učenici sa svojim razrednicima stigli autobusom autoprijevoznika Turbelija te prvo krenuli u kino Velebit i pogledali projekciju igranog filma Moje neobično ljeto s Tess. Nakon filma prošetali Koprivnicom, obavili ručak i krenuli prema bazenima Cerine gdje su uživali u raznim igrama u vodi.

Kino Velebit

U pratnji s učenicima su bili: razrednik 6.d Branko Maznik, razrednica 5.a Ana Cenkovčan, razrednica 5.b Katica Tomrlin, pomoćnice u nastavi Marija Jug i Maja Mikuldaš te voditeljica projekta, učiteljica Prirode i Biologije Martina Lovrak Ivanov. Terenska nastava je u potpunosti financirana donacijom poduzeća Friš iz Križevaca koji naše učenike na taj način potiče i daje podršku u odvajanju opasnog otpada.

Šetnja gradom Koprivnicom
Ispred bazena

Pomalo umorni učenici su se u popodnevnim satima vratili u svoj rodni grad.

Učiteljica Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

04. studenoga 2022.

Solidarnost na djelu

U četvrtak, 20. listopada 2022. učenici naše škole uključili su se u humanitarnu akciju Crvenog križa Solidarnost na djelu. U […]

05. srpnja 2022.

Učenici 5.a, 7.d i 8.d razreda dio eksperimentalne provedbe projekta uz učenje Biologije

Učenici tri razreda naše škole, 5.a iz Prirode te 7.d i 8.d iz Biologije uz suglasnost roditelja bili su uključeni […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content