NASLOVNICA / Novosti / Što radi frizer, što pediker, a što kozmetičar?

Što radi frizer, što pediker, a što kozmetičar?

Autor: Maja Šalamon Nemet

01. ožujka 2023.

Odgovor na pitanja potražili su učenice od 1.do 8. razreda te odgojno-obrazovnih skupina, Osnovne škole Đurđevac, Odjela za učenike s teškoćama u razvoju u Srednjoj školi Đurđevac. U pratnji učenika bile su asistentice Martina Carek, Antonija Jurić i učiteljice Mia Dolček i Sanja Flajs-Vidaković.
Učenice i učenici 3.f. razreda, pod mentorstvom Sonje Amidžić, Anice Čorbe i Željke Senjan Grobenski demonstrirale su aktivnosti frizera, pedikera i kozmetičara kroz vrlo dinamičnu i korisnu radionicu. Učenice su s velikim oduševljenjem prihvatile sve aktivnosti: šišanja, friziranja, šminkanja i manikure. Cilj radionice bio je upoznati učenice sa djelatnostima navedenih strukovnih zanimanja, razveseliti se novom frizurom i uređenim noktima. Učenicima Strukovne škole Đurđevac ova radionica je učenje za toleranciju i prihvaćanje različitosti. Sve aktivnosti provedene su na temelju inkluzivnog obrazovanja. Svi pripadamo istoj zajednici imamo iste potrebe, samo ih nekad zadovoljavamo na razne načine. Ova radionica provedena je na dan 1.3.2023. kada obilježavamo Dan ružičastih majica.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content