NASLOVNICA / Biologija / Sedmaši u Regionalnom centru kompetentnosti u poljoprivredi

Sedmaši u Regionalnom centru kompetentnosti u poljoprivredi

Autor: Martina Lovrak Ivanov

20. studenoga 2023.

U petak 17. studenog učenici 7.b i 7.a te u ponedjeljak učenici 7.c i 7.d razreda posjetili su Srednju školu “Arboretum Opeka” u Marčanu koja je Regionalni centar kompetentnosti u poljoprivredi. Naša škola sudjelovala je u projektu koji je organizirala Srednja škola “Arboretum Opeka” Marčan za osnovne škole nekoliko županija. Učenici su osim sudjelovanja u radionici izrade aranžmana koji su ponijeli svojim domovima mogli vidjeti i čuti mnogo toga što ova Srednja škola nudi. Škola se nalazi blizu poznatog arboretuma koji i danas ljepotom i bogatstvom biljnih vrsta oduševljava brojne posjetitelje koja i služi kao učionica na otvorenom budućim cvjećarima i vrtlarima, veterinarskim tehničarima i drugim budućim zanimanjima.

Učenici su razgledali dendrološki rasadnik, staklenike, plastenike, kontejnersku stanicu, dio ratarskih površina, klijališta, povrtnjak, voćnjak, staje za krave muzare, konje i perad. Učenici su mogli vidjeti i obnovu dvorca koji će biti u funkciji učeničkog doma s laboratorijima i restoranom.

Učenicima je ova izvanučionička nastava bila u potpunosti besplatna.

Učitelji u pratnji bili su: Katica Tomrlin, Kristina Benko Markovica, Tamara Debač, Martina Lovrak Ivanov, Milan Kos i Zoran Vidaković.

Ostale obavijesti

27. studenoga 2023.

Treće mjesto na Znanstvenom turniru u Križevcima

U petak 24.11.2023. godine učenici osmih razreda naše škole Nikola Marić, Mia Robotić i Paola Šestak u pratnji učiteljice kemije […]

20. studenoga 2023.

Sedmaši u Regionalnom centru kompetentnosti u poljoprivredi

U petak 17. studenog učenici 7.b i 7.a te u ponedjeljak učenici 7.c i 7.d razreda posjetili su Srednju školu […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content