NASLOVNICA / Biologija / Projekt "Petaši za pet"

Projekt “Petaši za pet”

Autor: Martina Lovrak Ivanov

15. ožujka 2023.

U sklopu preventivnog programa i projekta prepoznatog od Ministarstva znanosti i obrazovanja pod nazivom “Petaši za pet” psihologinja škole Marija Sladoljev i učiteljica Prirode Martina Lovrak Ivanov u svim petim razredima održale su predavanja s radionicom.

U sklopu projekta koji se odnosi na mentalno zdravlje učenika tijekom radionica učenici su povezivali građu ljudskog tijela uz pomoć modela, razgovarali i raspravljali o životnim navikama koje doprinose zdravlju te pronalazili rješenja kako se nositi sa stresom u konkretnim situacijama na životnim primjerima njihove dobi.

U sklopu projekta u svibnju planirana je terenska nastava svih učenika petih razreda 19. svibnja 2023. godine u Posjetiteljski centar Dravske priče Virovitičko-podravske županije.

Učenici su aktivno sudjelovali u svim oblicima rada, osmišljavali i pronalazili razna rješenja s ciljem zadržavanja mentalnog zdravlja.

Ostale obavijesti

15. svibnja 2024.

Šesti razredi u posjeti pročistaču voda

Učenici 6.d i 6.c razreda u četvrtak 9. svibnja posjetili su Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) Komunalija Đurđevac s […]

02. svibnja 2024.

Eko modna revija 2024.

Ovom manifestacijom pokušavamo potaknuti širu javnost na recikliranje otpada te smanjiti štetu prirodi koju čovjek kojem je podaren razum i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content