NASLOVNICA / Biologija / OŠ Đurđevac -SIGURNA ŠKOLA

OŠ Đurđevac -SIGURNA ŠKOLA

Autor: Martina Lovrak Ivanov

17. lipnja 2022.

U sklopu projekta “Sigurna škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je prikupljenim 37 bodova u ovoj školskoj godini ostvarila pravo na oznaku “Naša škola je sigurna” koju smo s ponosom istaknuli na ulaz u našu školu. Ovom projektu su naši vrijedni razrednici ozbiljno pristupili te odradili dogovorene aktivnosti.

U sklopu projekta u ovoj godini sudjelovalo je 350 učenika i 15 učitelja Pripremali smo učenike i djelatnike za izvanredne situacije u ovoj školskoj godini s naglaskom na potrese, pripremali učenike za pružanje prve pomoći, pružali psihosocijalnu podršku kroz radionice te razgovarali i provodili predavanja ili radionice o općenitoj sigurnosti u školi.

Važno je razumjeti važnost pripremljenosti za izvanredne situacije, naučiti pravilno postupati prije, za vrijeme i nakon izvanrednih situacija, savladati sigurnosne postupke i postupke pružanja prve pomoći koji će povećati razinu naše vlastite sigurnosti.

Tijekom nastavne godine održale su se mnoge radionice, predavanja i vježbe s navedenim temama. Projekt nastavljamo i u slijedećoj školskoj godini.

Koordinatorica projekta Sigurna škola Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

04. studenoga 2022.

Solidarnost na djelu

U četvrtak, 20. listopada 2022. učenici naše škole uključili su se u humanitarnu akciju Crvenog križa Solidarnost na djelu. U […]

05. srpnja 2022.

Učenici 5.a, 7.d i 8.d razreda dio eksperimentalne provedbe projekta uz učenje Biologije

Učenici tri razreda naše škole, 5.a iz Prirode te 7.d i 8.d iz Biologije uz suglasnost roditelja bili su uključeni […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content