NASLOVNICA / Novosti / Županijsko stručno vijeće ravnatelja i pedagoga

Županijsko stručno vijeće ravnatelja i pedagoga

Autor: Nikola Vuković

05. srpnja 2012.

Naša škola bila je domaćin zajedničkom Županijskom stručnom vijeću ravnatelja i pedagoga osnovnih škola naše županije .

Ravnatelji i pedagozi nastavili su sa svojim stručnim usavršavanjem. Zadnji stručni aktiv u školskoj 2011./12.godini održan je u Đurđevcu. Stručni skup posvećen je predstavljanju najnovije knjige dr.sc.ValentinaPuževskog “ŠKOLA ŠKOLE”. Knjigu je predstavio predstavnik Školskih  novina prof. Ivan Vavra, a o knjizi su ovorili gospodin Šramek i jedna od učenica dr.sc.Puževskoga.

Drugi dio stručnog usavršavanja posvećen je upoznavanju s prirodnom i kulturnom baštinom naše županije, a o njima su govorile gospođe Željka Kolar, dipl.ing. i Snježana Marković Sirovec, mag.ing.arh. Naglasak je na mogućnosti održavanja dijela nastave na mnogim zaštićenim lokalitetima naše županije.

O životu i radu dr.sc. Ivana Korena, psihologa govorile su Anica Šabarićprof., ravnateljica Gradske knjižnice i Marija Sladoljev, prof., psihologinja naše škole.

Predavanje na temu: Ravnatelji i stručni suradnici na zajedničkom zadatku unapređenja kvalitete škole održao je pedagog Nikola Vuković, prof.. Naglasak predavanja bio je na unapređenju  timskog rada i ulozi ravnatelja i pedagoga škole na motiviranju učitelja za kvalitetniji rad škole.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content