NASLOVNICA / Novosti / Županijsko stručno vijeće pedagoga

Županijsko stručno vijeće pedagoga

Autor: Nikola Vuković

03. studenoga 2015.

Naša škola bila je domaćin županijskog stručnog vijeća pedagoga Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Na županijskom stručnom vijeću sudjelovalo je 37 pedagoginja i pedagoga osnovnih škola. Na početku skupa sve nazočne je pozdravio ravnatelj škole Marijan Vinković i tom prilikom je upoznao sudionike stručnog skupa s uvjetima rada u našoj školi.

Prvo predavanje imala je pedagoginja Sonja Geci; Suicidalno ponašanje mladih. Drugo predavanje imao je pedagog Nikola Vuković: Izazovi u radu s roditeljima. Tijekom stručnog vijeća sudionici su međusobno razgovarali na teme predavanja, izmjenili mišljenja o svakodnevnom radu pedagoga u školi te dogovorili zajedničko istraživanje u sklopu Županijskog stručnog vijeća.

Nakon službenog dijela pedagog Nikola Vuković odveo je kolegice i kolege pedagoge u Stari grad gdje su sudionike dočekale ravnateljica Gradskog muzeja i kustosica koja je ukratko govorila o izložbenom postavu, planovima Gradskog muzeja i povijesnom kontekstu Legende o Picokima.

Stručno vijeće završilo je zajedničkim druženjem u prostorima škole.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content