NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda"

Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”

Autor:

22. veljače 2016.

Dana 22. veljače 2016. godine OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac sudjelovala je na županijskom natjecanju u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ održanom u OŠ Ljudevita Modeca Križevci. Učenici su u timu: Luka Rogoz, 7. c, Karlo Grgičin, 7. c, Angelika Marija Pejić, 8. b osvojili 1. mjesto. U kategoriji izrade kreativnog uratka – plakata, Karlo Grgičin osvojio je 1. mjesto. Učenici će predstavljati našu školu na državnom natjecanju.

Učenici su ekipno osvojili prvo mjesto i plasirali se na državno natjecanje u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ koje će biti održano početkom ožujka 2016. godine u Čakovcu. Ekipa dijeli prvo mjesto s OŠ Antun Nemčić Gostovinski iz Koprivnice.  U kategoriji izrade kreativnog uratka – plakata učenik Karlo Grgičin osvojio je 1. mjesto i predstavljat će našu školu na državnom natjecanju. Na državno natjecanje ide i uradak OŠ „Braća Radić“ iz Koprivnice. Mentori naših učenika su: Antonela Carek, Kristina Peršić, Nataša Švaco i Zoran Vidaković.

Nakon okupljanja sudionika, pozdravnog govora i programa dobrodošlice učenici su pristupili pisanju ispita znanja. U drugom dijelu natjecanja učenici su prezentirali svoje kreativne uratke. Poslije ručka domaćini su organizirali posjet Knjižnici Grkokatoličke biskupije.

Na Okruglom stolu nakon objave rezultata raspravljalo se o ispitnim pitanjima i plakatima. Nakon objave ljestvice konačnog poretka, dodijeljene su nagrade, diplome, pohvalnice i zahvalnice svim sudionicima.

Čestitamo našim učenicima na uspjehu i sretno na državnom natjecanju.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content