NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda"

Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”

Autor:

22. veljače 2016.

Dana 22. veljače 2016. godine OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac sudjelovala je na županijskom natjecanju u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ održanom u OŠ Ljudevita Modeca Križevci. Učenici su u timu: Luka Rogoz, 7. c, Karlo Grgičin, 7. c, Angelika Marija Pejić, 8. b osvojili 1. mjesto. U kategoriji izrade kreativnog uratka – plakata, Karlo Grgičin osvojio je 1. mjesto. Učenici će predstavljati našu školu na državnom natjecanju.

Učenici su ekipno osvojili prvo mjesto i plasirali se na državno natjecanje u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ koje će biti održano početkom ožujka 2016. godine u Čakovcu. Ekipa dijeli prvo mjesto s OŠ Antun Nemčić Gostovinski iz Koprivnice.  U kategoriji izrade kreativnog uratka – plakata učenik Karlo Grgičin osvojio je 1. mjesto i predstavljat će našu školu na državnom natjecanju. Na državno natjecanje ide i uradak OŠ „Braća Radić“ iz Koprivnice. Mentori naših učenika su: Antonela Carek, Kristina Peršić, Nataša Švaco i Zoran Vidaković.

Nakon okupljanja sudionika, pozdravnog govora i programa dobrodošlice učenici su pristupili pisanju ispita znanja. U drugom dijelu natjecanja učenici su prezentirali svoje kreativne uratke. Poslije ručka domaćini su organizirali posjet Knjižnici Grkokatoličke biskupije.

Na Okruglom stolu nakon objave rezultata raspravljalo se o ispitnim pitanjima i plakatima. Nakon objave ljestvice konačnog poretka, dodijeljene su nagrade, diplome, pohvalnice i zahvalnice svim sudionicima.

Čestitamo našim učenicima na uspjehu i sretno na državnom natjecanju.

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content