NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje u gimnastici

Županijsko natjecanje u gimnastici

Autor:

04. veljače 2020.

U petak, 31. siječnja 2020. održano je Županijsko natjecanje u gimnastici u OŠ Sokolovac na kojem su po prvi puta sudjelovale i učenice naše škole.

Na Županijskom natjecanju u gimnastici sudjelovale su dvije ženske ekipe iz OŠ Sokolovac i OŠ Đurđevac. Našu školu predstavljale su Lana Husar, 7.c, Laura Kopljarević, 7.c, Lorena Maronić, 7.c i Dora Đurišević, 7.d.  

Nakon smještaja, doručka i postavljanja sprava u dvorani, uslijedilo je razgibavanje, zagrijavanje i početak natjecanja. 

Naša ekipa osvojila je drugo mjesto, no s vrlo malim zaostatkom u bodovima iza pobjedničke ekipe. Učenice su pokazale da se trudom i marljivošću mogu postići odlični rezultati, iako im je ovo bilo tek prvo natjecanje u gimnastici. Mentorica učenicama bila je učiteljica Lidija Martinčić.

Čestitamo učenicama na osvojenoj srebrnoj medalji!

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content