NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje u gimnastici

Županijsko natjecanje u gimnastici

Autor:

04. veljače 2020.

U petak, 31. siječnja 2020. održano je Županijsko natjecanje u gimnastici u OŠ Sokolovac na kojem su po prvi puta sudjelovale i učenice naše škole.

Na Županijskom natjecanju u gimnastici sudjelovale su dvije ženske ekipe iz OŠ Sokolovac i OŠ Đurđevac. Našu školu predstavljale su Lana Husar, 7.c, Laura Kopljarević, 7.c, Lorena Maronić, 7.c i Dora Đurišević, 7.d.  

Nakon smještaja, doručka i postavljanja sprava u dvorani, uslijedilo je razgibavanje, zagrijavanje i početak natjecanja. 

Naša ekipa osvojila je drugo mjesto, no s vrlo malim zaostatkom u bodovima iza pobjedničke ekipe. Učenice su pokazale da se trudom i marljivošću mogu postići odlični rezultati, iako im je ovo bilo tek prvo natjecanje u gimnastici. Mentorica učenicama bila je učiteljica Lidija Martinčić.

Čestitamo učenicama na osvojenoj srebrnoj medalji!

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content