NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje/izložba LIK 2018.

Županijsko natjecanje/izložba LIK 2018.

Autor: Zoran Vidakovic

04. ožujka 2018.

U prostorima Galerije K2 Udruge “Kvark” u Križevcima, dana 2.3.2018. s početkom u 12 sati, otvorena je Županijska smotra likovnog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola “LIK 2018.”.

Svečano ju je otvorio gradski pročelnik Mladen Tenodi, dok se prisutnima u ime domaćina obratio ravnatelj OŠ “Vladimir Nazor” Križevci Igor Brkić, akademski kipar.

Svoje radove izložilo je ukupno 49 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola (47 učenika i učenica osnovnih škola te dvije učenice koprivničke Gimnazije “Fran Galović”).

Tema ovogodišnje smotre bili su ”Mitovi i legende”.

U kategoriji 1A (osnovna škola) učenici su se izražavali u kiparskoj tehnici: aluminijska i bakrena žica i kombinacija uz mogućnost spajanja s konopom prirodne boje.

Sa svojim likovnim radovima sudjelovali su i učenici naše škole, Dorotea Bednaić, Luka Konjarek, Marina Jendrašić, Marta Ređep, Klara Đurišević, Dora Đurišević i Lea Smiljanec.

Županijsko povjerenstvo u sastavu Igor Brkić, prof. likovne culture I akademski kipar, Ana-Marija Smoljanec, mag.educ.art, Kristina Vuković, prof. likovne kulture i Dragutin Ciglar, samostalni umjetnik predložilo je 10 radova učenika osnovnih škola naše županije za državno natjecanje.

Od 10 likovnih radova učenika iz cijele županije koje je povjerenstvo predložilo za slanje na državnu razinu natjecanja / izložbe LIK 2018. šest je radova učenika naše škole:  Dorotee Bednaić, Luke Konjareka, Marine Jendrašić, Marte Ređep, Klare Đurišević i Dore Đurišević.

Prema glasovima svih prisutnih učitelja likovne kulture Koprivničko križevačke županije rad naše učenice Dore Đurišević osvojio je treće mjesto na županijskoj razini natjecanja.

 Čestitke svim učenicima na ostvarenim uspjesima. 

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content