NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda

Županijsko natjecanje iz znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda

Autor:

12. veljače 2015.

Županijska razina natjecanja Čitanjem do zvijezda održana je 10. veljače 2014. u OŠ „Braća Radić“ Koprivnica. Našu ekipu predstavljali su najbolji u znanju i kreativnosti: Karlo Grgičin, Sara Švedek i Paula Fuček.

Učenike su pripremile njihove mentorice Ivana Jakopčević i Nataša Švaco. Za kviz su trebali pročitati tri knjige: Moja slavna prijateljica, Pokajnik, Zagrebačka priča te proučiti biografije književnika.

Nakon vrlo zahtjevnoga ispita znanja i prezentacije plakata plasirali smo se na sedmo mjesto.

Učenici su, poslije natjecateljskog dijela, gledali film Filmske skupine OŠ „Braća Radić“ Koprivnica Moja slavna prijateljica te animirani film Ivane Guljašević Čovječuljak Snovuljak. Svi sudionici natjecanja i njihovi mentori dobili su pohvalnice i prigodne poklone.

Pohvale našim natjecateljima jer su pokazali dobro poznavanje detalja iz pročitanih knjiga.

Karlo Grgičin natjecao se i u kategoriji izrade plakata. Tema plakata bila je prijateljstvo. Njegovo viđenje prijateljskih odnosa nadilazi granice klasičnoga prijateljstva. Jedini je koristio kombinaciju više tehnika pri dizajniranju plakata.

Plakat je izložen u našoj školskoj knjižnici gdje ga možete vidjeti.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content