NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz geografije

Županijsko natjecanje iz geografije

Autor:

19. ožujka 2019.

18. ožujka 2019. godine  u OŠ Đuro Ester u Koprivnici  održano je 26. županijsko natjecanje iz  geografije. Na natjecanju  su sudjelovali  i učenici naše škole.  Školu su predstavljale tri učenice.

U kategoriji šestih razreda sudjelovala  je Nera Tomrlin učenica 6d razreda i osvojila 6. mjesto, kategoriju osmih razreda predstavljale su dvije učenice Ema Gašparić 8a koja je osvojila 5. mjesto sa vrlo dobrim rezultatima i Klara Vukres 8a koja je osvojila 2. mjesto sa izvrsnim rezultatima. Klara je predložena za Državno natjecanje  sa još dvoje učenika osmih razreda.   Čestitke svim učenicama na ostvarenim rezultatima, a  posebno bi istaknula četverogodišnje  Emino sudjelovanje na svim natjecanjima  iz geografije i njene izvrsne rezultate od školskih do županijskih natjecanja, te vrlo aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima Dodatne nastave iz geografije. Klari želimo odlazak na Državno natjecanje, jer svojim radom to je i zaslužila, ali ako i ne ode to ne umanjuje njen uspjeh.

Ostale obavijesti

29. rujna 2022.

NAJAVA: Obilježavanje Dječjeg tjedna

Idućeg tjedna u našoj školi raznim aktivnostima obilježavamo dječji tjedan. OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i […]

29. rujna 2022.

Jednodnevni izlet učenika četvrtih razreda u Zagreb

Učenici 4.a, b i c razreda  sa svojim učiteljicama V. Šijak, A. Jančijev i B. Bionda Jakubovskaja 27. rujna 2022. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content