NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

25. veljače 2016.

Dana 24. veljače 2016. godine, održano je Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika u Osnovnoj školi Braće Radić u Koprivnici. 

U kategoriji osnovnih škola, sudjelovalo je 16 učenika. Test se sastojao od slušanja i čitanja s razumijevanjem te uporabe jezika (gramatika, vokabular, opća kultura). Učenik Jurica Kanić, 8.b zauzeo je 6. mjesto, a učenica Angelika Marija Pejić, 8.b zauzela je 9. mjesto.

Zahvaljujem učenicima na uloženom trudu te čestitam na postignutim rezultatima!

Slijedi nam Četvrto međunarodno natjecanje iz Engleskog jezika HIPPO 2016. Prijavilo se 60 učenika naše škole (od 4. do 8. razreda) pod mentorstvom učitelja Ivana Grgeca te učiteljica Darije Car, Maje Mlinarić Horvat i Arijane Lenardić koja je ujedno i HIPPO koordinator za našu školu. Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina iz škola u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Italiji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

Prvi krug natjecanja održat će se u našoj školi, 5. ožujka 2016. godine (subota) s početkom u 10h.

Sretno!

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content