NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

25. veljače 2016.

Dana 24. veljače 2016. godine, održano je Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika u Osnovnoj školi Braće Radić u Koprivnici. 

U kategoriji osnovnih škola, sudjelovalo je 16 učenika. Test se sastojao od slušanja i čitanja s razumijevanjem te uporabe jezika (gramatika, vokabular, opća kultura). Učenik Jurica Kanić, 8.b zauzeo je 6. mjesto, a učenica Angelika Marija Pejić, 8.b zauzela je 9. mjesto.

Zahvaljujem učenicima na uloženom trudu te čestitam na postignutim rezultatima!

Slijedi nam Četvrto međunarodno natjecanje iz Engleskog jezika HIPPO 2016. Prijavilo se 60 učenika naše škole (od 4. do 8. razreda) pod mentorstvom učitelja Ivana Grgeca te učiteljica Darije Car, Maje Mlinarić Horvat i Arijane Lenardić koja je ujedno i HIPPO koordinator za našu školu. Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina iz škola u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Italiji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

Prvi krug natjecanja održat će se u našoj školi, 5. ožujka 2016. godine (subota) s početkom u 10h.

Sretno!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content