NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

26. veljače 2019.

U utorak, 26. veljače 2019. u Osnovnoj školi „Braća Radić“ Koprivnica održano je Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika. Natjecanju je pristupilo čak petero učenika naše škole i postiglo odlične rezultate!

U konkurenciji 17 učenika osmih razreda iz osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije, učenica Marina Jendrašić, 8.c osvojila je 1. mjesto(mentorica Maja Mlinarić Horvat), dok je učenik Ivan Furdić, 8.a osvojio 3. mjesto (mentorica Arijana Lenardić).

Ostali su učenici također pokazali zavidno znanje te se plasirali među prvih deset natjecatelja. Učenik Petar Seleš, 8.a osvojio je 6. mjesto, učenica Ema Gašparić, 8.a osvojila je 7. mjesto, dok je učenik Željko Zebec, 8.d osvojio 9. mjesto.

Svi navedeni učenici zadovoljili su kriterije za nastavak natjecanja i bit će predloženi za Državno natjecanje iz engleskoga jezika! Popis pozvanih učenika na Državno natjecanje saznat ćemo najkasnije do 13. ožujka 2019.

Čestitamo učenicima na odličnim rezultatima!

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content