NASLOVNICA / Novosti / Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

26. veljače 2019.

U utorak, 26. veljače 2019. u Osnovnoj školi „Braća Radić“ Koprivnica održano je Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika. Natjecanju je pristupilo čak petero učenika naše škole i postiglo odlične rezultate!

U konkurenciji 17 učenika osmih razreda iz osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije, učenica Marina Jendrašić, 8.c osvojila je 1. mjesto(mentorica Maja Mlinarić Horvat), dok je učenik Ivan Furdić, 8.a osvojio 3. mjesto (mentorica Arijana Lenardić).

Ostali su učenici također pokazali zavidno znanje te se plasirali među prvih deset natjecatelja. Učenik Petar Seleš, 8.a osvojio je 6. mjesto, učenica Ema Gašparić, 8.a osvojila je 7. mjesto, dok je učenik Željko Zebec, 8.d osvojio 9. mjesto.

Svi navedeni učenici zadovoljili su kriterije za nastavak natjecanja i bit će predloženi za Državno natjecanje iz engleskoga jezika! Popis pozvanih učenika na Državno natjecanje saznat ćemo najkasnije do 13. ožujka 2019.

Čestitamo učenicima na odličnim rezultatima!

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content