NASLOVNICA / Novosti / Županijska smotra LiDraNo

Županijska smotra LiDraNo

Autor:

24. veljače 2012.

Danas, 24. veljače 2012., održana je u Križevcima i županijska smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva, LiDraNo.

Naša škola je imala predstavnike u sve tri kategorije, a na državnu smotru je predložen film informatičke grupe "Hrvatska Kuna"!

Film je uradak polaznika Informatičke grupe, a autorsku ekipu čine učenice Dora Kudumija (7.a) i Ana Ređep (7.a).

Njihov mentor je učitelj Nikola Mihočka.

U kategoriji dramsko-scenski nastupi imali smo dva predstavnika.

U potkategoriji skupni nastupi za osnovne škole, sudjelovali su učenici naše dramske skupine s dramsko-scenskom igrom "Podravski mačak u čizmama", a u potkategoriji pojedinačni nastupi za osnovne škole nastupila je učenica Angelika Marija Pejić s monologom "ŽBRŽČMPRS, OKVRTČDMNJ".

Unatoč odličnim nastupima nisu se plasirali na državnu smotru LiDraNo, no njihovi nastupi su dobili samo pohvale od stručnoga žirija.

Njihova voditeljica je učiteljica Marijana Kralj.

U kategoriji literarnih radova, nastupila je "Moja autobiografija". Autor je učenik Petar Patačko, a njegov mentor je učitelj Josip Kosnica.

Isto tako, naša škola je bila zastupljena i u kategoriji novinarsko stvaralaštvo, potkategorija školski listovi, no list nije predložen za sljedeću razinu natjecanja.

Glavna urednica  školskog lista je učiteljica Antonela Carek.

Na kraju možemo ustvrditi da je naša škola imala puno predstavnika na županijskoj smotri, te da su odlično prezentirali školu i rad školskih izvannastavnih aktivnosti.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content