NASLOVNICA / Novosti / Župan Koren čestitao najboljim učenicima

Župan Koren čestitao najboljim učenicima

Autor:

13. lipnja 2012.

U dvorani Veleučilišta u Koprivnici je u utorak 12. lipnja održan prijem župana Darka Korena za najuspješnije učenike s prostora Županije i njihove mentore.

Prijemu su tako prisustvovali učenici koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta, a riječ je o već tradicionalnom okupljanju onih koji ostvaruju zavidne rezultate i na taj način također promoviraju i Koprivničko-križevačku županiju.  Županija je najbolje učenike i ekipe, te njihove mentore, nagradila i novčano, a prijem je bio prilika da im nagrade uruči župan  Darko Koren. Nagrade je primilo 20 učenika pojedinačno, 14 ekipa i 27 mentora.

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal uručili su nagrade i našem učeniku Iliji Končaru te njegovoj mentorici učiteljici Katici Tomrlin. Čestitke i nagradu Ilija Končar učenik 7c raztreda naše škole zaslužio je osvajanjem prvog mjesta na državnom natjecanju iz povijesti.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content