NASLOVNICA / Novosti / Župan Koren čestitao najboljim učenicima

Župan Koren čestitao najboljim učenicima

Autor:

13. lipnja 2012.

U dvorani Veleučilišta u Koprivnici je u utorak 12. lipnja održan prijem župana Darka Korena za najuspješnije učenike s prostora Županije i njihove mentore.

Prijemu su tako prisustvovali učenici koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta, a riječ je o već tradicionalnom okupljanju onih koji ostvaruju zavidne rezultate i na taj način također promoviraju i Koprivničko-križevačku županiju.  Županija je najbolje učenike i ekipe, te njihove mentore, nagradila i novčano, a prijem je bio prilika da im nagrade uruči župan  Darko Koren. Nagrade je primilo 20 učenika pojedinačno, 14 ekipa i 27 mentora.

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal uručili su nagrade i našem učeniku Iliji Končaru te njegovoj mentorici učiteljici Katici Tomrlin. Čestitke i nagradu Ilija Končar učenik 7c raztreda naše škole zaslužio je osvajanjem prvog mjesta na državnom natjecanju iz povijesti.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2022.

Službeni rezultati Državnog natjecanja iz astronomije

Objavljujemo Bilten sa službenim rezultatima Državnog natjecanja iz astronomije.Čestitamo najuspješnijima!

19. svibnja 2022.

Dva zlata i bronca na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content