NASLOVNICA / Objave za učenike s teškoćama u razvoju / Znanstveno - stručna konferencija Saveza edukacijskih rehabilitatora Hrvatske

Znanstveno – stručna konferencija Saveza edukacijskih rehabilitatora Hrvatske

Autor: Mateja Nemet Andrašević

09. travnja 2021.

Dana 7. travnja 2021., naša učiteljica edukacijska rehabilitatorica Marija Dautanec Božić, sudjelovala je na Znanstveno – stručnoj konferenciji Saveza edukacijskih rehabilitatora Hrvatske pod nazivom “Odgojno – obrazovna, socijalna i zdravstvena infrastruktura za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom” koja se održavala od 6. do 8. travnja 2021. godine u Primoštenu.

Kao aktivna sudionica konferencije, zajedno s kolegicama Ivanom Sabolić i Patricijom Karaman iz Osnovne škole Eugen Kumičić, Slatina, predstavila je rad i istraživanje “Povezanost suradnje između roditelja i učitelja edukatora rehabilitatora u osnovnoj školi” .

Ovim putem zahvaljuje se svim roditeljima učenika Odjela za učenike s teškoćama u razvoju i učiteljicama Odjela koji su sudjelovali u navedenom istraživanju te na taj način pridonijeli boljem razumijevanju suradničkih odnosa koji su izuzetno bitan čimbenik u odgojno – obrazovnom procesu.

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content