NASLOVNICA / Novosti / Zlato na Međužupanijskom natjecanju „Ja u prometu“

Zlato na Međužupanijskom natjecanju „Ja u prometu“

Autor:

27. travnja 2018.

Učenici  Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac  sudjelovali su na 9.Međužupanijskom natjecanju učenika s intelektualnim teškoćama „JA U PROMETU“. Natjecanje su organizirali COOR Podravsko sunce i PU Koprivničko-Križevačka-Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa , a održalo se 27.travnja u prostorima COOR Podravsko sunce, Koprivnica.

Natjecanje se sastojalo od dva dijela, pismenog i praktičnog. Sudjelovali su učenici osam škola (Bjelovar, Čakovec, Farkaševac, Đurđevac, Križevci, Koprivnica, Varaždin i Virovitica). Našu školu predstavljali su učenici: Marija Bosorić, Mateo Dolenec, Valerija Magdić i Tamara Oršoš te učiteljice Marija Dautanec i Irena Kovačić.

Naša učenica Marija Bosorić bila je najbolja na pismenom dijelu ispita te osvojila ZLATNU MEDALJU dok je cijela ekipa naših Odjela skupila najviše bodova na pismenom i praktičnom dijelu te time osvojila prvo mjesto i glavnu nagradu, BICIKL.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content