NASLOVNICA / Kutak za roditelje / Zimske radosti u 2. razredu produženog boravka

Zimske radosti u 2. razredu produženog boravka

Autor: Maja Šalamon Nemet

14. veljače 2021.

Početak 2. polugodišta obilježili smo Svjetski dan snjegovića (18.1.) čitajući priču „Bajka o snjegovićima“ te likovnom radionicom u kojoj smo radili snjegoviće iz drvofixa i pjene za brijanje. Imali smo sreću pa nam je ove zime u pao snijeg te smo te dane iskoristili za boravak na snijegu, grudanje te izradu snjegovića. Najbolji način za zagrijati tijelo nakon boravka vani je vruća šalica čaja pa smo u boravku izrađivali svoje šalice za čaj. Svjetski dan kokica najbolje je obilježiti uz kokice i zanimljiv dječji animirani film.

Tjedan prije Valentinova posvetili smo tjednu ljubavi i pažnje. Uredili smo razredni pano i izradili čestitke povodom Valentinova, koje su učenici poklonili svojim dragim osobama koje nose u srcu. Istraživali smo kako se na svjetskim jezicima piše i govore riječi „volim te“ te kako je nastala tradicija obilježavanja Dana zaljubljenih. Valentinovo smo proslavili uz ples, pjesmu i igre.

U radionici povodom Dana sigurnijeg interneta (9.2.) kroz priču o „Tri praščića“ učili smo o sigurnosti na internetu te kako se ponašati na internetu. Sve to utvrdili smo kroz aktivnost „Semafor ponašanja na internetu“.

učiteljica Lidija Tuba

Ostale obavijesti

16. ožujka 2022.

Saziv Vijeća roditelja – 22. ožujka 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje 2. sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

15. veljače 2022.

Obilježavanje Tjedna psihologije u Đurđevcu

U tjednu 14.2.2022.-18.2.2022. obilježavamo petnaesti po redu Tjedan psihologije u Hrvatskoj. Tjedan psihologije je manifestacija koja je nastala kako bi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content