NASLOVNICA / Novosti / Zima nam donosi radost

Zima nam donosi radost

Autor: Antonela Carek

22. siječnja 2023.

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena  pozdravili su prvi ovogodišnji snijeg učeći zajedno o zimi. Okupili su se u Područnoj školi Budrovac gdje su imali integrirani nastavni dan na temu „Zima u zavičaju“ . Kroz nastavne sate prirode i društva, hrvatskog jezika, likovne kulture, glazbene kulture te tjelesne i zdravstvene kulture učenici su učili o obilježjima zime, čitali pjesme o zimi,  pjevali i plesali te izrađivali vlastite slikovnice ilustrirajući pjesmu „Stakleni most“. Tijekom nastavnog dana, dok su učenici marljivo učili, kroz pjesmu i smijeh, s druge strane učionice strpljivo je padao dugo očekivani snijeg. Učenici su izradili hranilice za ptice koje su objesili na drveće ispred škole, a zatim su se poigrali na snijegu. Zajednički susret  bio je prigoda ne samo za učenje nego i za druženje, stvaranje novih prijateljstava te uljepšavanje (kratkih) zimskih dana.

Pahulje su jedna od najkrhkijih stvari u prirodi, ali samo pogledajte što mogu učiniti kada se drže zajedno.( Vista M. Kelly)

učiteljica Martina Krajcar Baltić

Ostale obavijesti

11. lipnja 2024.

Jastrebica Su

Učenici 2. c razreda su danas upoznali novu stanarku Đurđevca. Posjetila ih je jastrebica Su koja posljednja dva mjeseca živi […]

10. lipnja 2024.

Terenska nastava učenika 6. razreda

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024. iz Đurđevca su u 8 sati u jutro krenuli svi šesti razredi naše škole na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content