NASLOVNICA / Natjecanja / Zero Waste Sportske igre mladih u našoj školi

Zero Waste Sportske igre mladih u našoj školi

Autor: Antonela Carek

07. travnja 2022.

U velikoj sportskoj dvorani naše škole jučer, 6. travnja 2022., održane su Plazma Sportske igre mladih, Zero Waste igre o važnosti zaštite okoliša. Učenici predmetne nastave sudjelovali su u edukaciji o važnosti održivog razvoja, očuvanja okoliša i  reciklaži otpada. Nakon zanimljive interaktivne edukacije, na redu su bila natjecanja na edukativnom poligonu. Mješovite ekipe (dvije djevojčice i dva dječaka) svih razreda predmetne nastave pokazale su svoju sportsku spremnost.

Najuspješniji su bile ekipe 7. b razreda i 8. a razreda, a u napetome finalu pobijedila je ekipa 7. b razreda.

Od 1. travnja nastavu u našoj školi polaze i djeca izbjeglice iz ratom pogođene Ukrajine koji su se također natjecali i to u kategoriji 5. i 6. razreda te u kategoriji 7. i 8. razreda, a organizatori su ih nagradili posebnim nagradama.

Coca-Cola u Hrvatskoj i ove godine podržava nastojanja Plazma Sportskih igara mladih na području održivog razvoja sudjelovanjem u velikoj edukativnoj kampanji Zero Waste – Budi dio Igre – Čuvajmo naš planet. Ovom kampanjom Coca-Cola želi doprinijeti što pozitivnijem utjecaju na okoliš i pružiti rješenja za izazove povezane s ambalažom, u skladu s vlastitim višegodišnjim projektom Svijet bez otpada.

Medijska popraćenost Igara svrstava ih u jedan od najvećih sportskih događaja u Hrvatskoj. Na taj način Igre promiču svoje vrijednosti u društvenoj zajednici. Komunikacijski splet sadržava klasično oglašavanje, vlastitu TV produkciju (emisije Igara na nacionalnim TV), TV prijenose uživo, medijske objave (prilozi na nacionalnim i lokanim TV stanicama, radio stanicama, web portali te u tisku) te društvene mreže (Facebook, Instagram, Linkedin, Tik-Tok).

Ostala Natjecanja

07. svibnja 2022.

Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”

Dana 5. i 6. svibnja 2022. godine održano je Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”. Sudjelovale su […]

11. travnja 2022.

Ekipa djevojčica naše škole plasirala se na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu

Danas je u Križevcima održano županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice 5. i 6. razreda. Nastupile su ekipe OŠ Ljudevita […]

sva Natjecanja

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content