NASLOVNICA / Novosti / "Želim znati, želim pomoći!"

“Želim znati, želim pomoći!”

Autor:

13. lipnja 2014.

U četvrtak, 5. lipnja, učenici PŠ za djecu s teškoćama u razvoju u sastavu terenske nastave posjetili su Molve. Učenici su najprije promotrili postav galerije Molvarski likovni krug. U ostvarenju radova trenutnog postava sudjelovali su učenici OŠ Molve, ali i naš učenik Dominik Vincek, na što smo jako ponosni. 

Nakon izložbe učenici su posjetili obližnje jezero Sekuline. Uz učenike 7.a razreda OŠ Molve i njihove razrednice Mirele Paša, susretu su nazočile i odrasle osobe s invaliditetom, te predstavnici Općine Molve i OŠ Molve. Osim druženja uz igre, ovom prilikom izvršena je i evaluacija, vrednovanje i sistematizacija humanitarno – volonterskog projekta "Želim znati, želim pomoći!" u sklopu kojeg je naša škola dobila vrijednu donaciju od strane Općine Molve.

Ovim putem im se zahvaljujemo na stjecanju novih prijatelja, na razvijanju i širenju tolerancije, na razumijevanju i podršci, te bogatom iskustvu koje ćemo nastojati svakodnevno koristiti.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content