NASLOVNICA / Novosti / Zdravi medeni doručak

Zdravi medeni doručak

Autor:

02. listopada 2018.

U našoj je školi danas bilo veselo i slatko. Škola je u suradnji s Gradom Đurđevcem i Klasterom pčelara Podravina organizirala medeni doručak za sve učenike.

Ovo je samo nastavak projekta Zdravi doručak u školi jer je poznato da je doručak je vrlo važan obrok za školsko dijete. Doručak omogućuje ne samo nesmetan rast i razvoj djetetova organizma, već i proizvodnju energije koja mu je potrebna za optimalno funkcioniranje i rad. Osim uživanja u slatkom doručku najmlađi su mogli saznati gdje pčele žive, kako se proizvodi med i što rade pčelari. Cilj je projekta potaknuti stvaranje zdravih prehrambenih navika te poručiti zašto je važno i dobro koristiti med u svakodnevnoj prehrani. Ujedno se ovakvim akcijama promoviraju zdrave prehrambene navike te dobrobit meda koji kao nepresušni izvor minerala, vitamina, antioksidansa, energije i regenerativnih tvari igra važnu ulogu u životu. Medni je doručak samo početak bogatog programa koji nas očekuje u subotu, 13. listopada na trgu, a na kojem će nastupiti i naši učenici.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content