NASLOVNICA / Novosti / Zdrav za 5 - preventivni program

Zdrav za 5 – preventivni program

Autor: Nikola Vuković

09. prosinca 2012.

U suradnji s Policijskom upravom Koprivničko-križevačkom u našoj školi ostavren je dio preventivnog programa " Zdrav za 5 ".

Učenici osmog razreda ispunili su anketu u sklopu projekta " Zdrav za 5". Projekt se odnosi na prevenciju bolesti ovisnosti, a anketni upitnik sadržavao je pitanja vezana za konzumiranje alkohola. Koordinator preventivnog programa u našoj školi je pedagog Nikola Vuković. Idućeg tjedna , 12.prosinca 2012. za učenike osmog razreda dr.Jasenka Vuljak-Vulić održat će prvo predavanje u sklopu zdravstvenog odgoja. Dio predavanja odnosi se i na prevenciju. Na taj način ostvarit ćemo  program prevencije bolesti planiran za prvo polugodište.

Suradnja s PU KC-KŽ na prevenciji nastavit će se u siječnju i to kroz radionice i predavanja za učenike četvrtog i petog razreda. Ovaj dio odnosi se na projekt "Nisi sam".

Prevencija bolesti ovisnosti, neprihvatljivih oblika ponašanja i učenje za zdrav život važan je dio cjelokupnog rada u našoj školi. Sadržaje zdravstvenog odgoja već godinama provodimo u našoj školi, a kurikulum zdravstvenog odgoja od ove godine provodimo u suradnji s našim partnerima u odgoju i obrazovanju djece , a to su Zavod za javno zdravstvo, Školska medicina i PU KC-KŽ  županije.

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content