NASLOVNICA / Produženi boravak / Zazvonilo proljeće

Zazvonilo proljeće

Autor:

04. travnja 2017.

Dolaskom proljeća i naša je škola procvjetala šarenim radovima naših učenika. Osim školskog zvona začuli smo pjesmu Vere Zemunić ,,Zazvonilo proljeće”. 

  ZAZVONILO PROLJEĆE

Zazvonila su zvonca visibaba bijelih. I nježni zvuci proljeća zrakom poletjeli. Opravici žutoj jaglac se veseli, a ljubica šešir ljubičasti želi. – Molim za jedan valcer, vjetrić cvijetu veli. Zaljubljeni, bistri izvor i sunce opet su se sreli.

Učenici u produženom boravku proljeće su dočarali likovnim radovima i prigodnim ukrasima kojima su uredili učionicu i naš pano. Pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva uvijek je lakše i opuštenije u lijepo uređenom prostoru našeg dnevnog boravka. Nakon što su učenici, kroz brojne kreativne radionice, spremno dočekali proljeće u našem boravku odlučili su ga pozdraviti i izvan škole. Potrčali su dvorištem škole, prošetali ulicama našega grada, nahranili deve i igrali se na dječjem igralištu. 

Proljeće je učenicima izmamilo osmijehe na lica i nahranilo ih pozitivnom energijom za nove radne zadatke. Učenici su, dolaskom sunčanih i toplih dana, sve više motivirani za rad, veselog raspoloženja i spremni za učenje kroz igru, u prirodi. Cilj našeg rada je da se učenici u našem boravku odmore od nastave, napišu domaću zadaću i ponove nastavno gradivo te da kroz organizirano slobodno vrijeme učenici rade ono što ih veseli. Svaki slobodan trenutak ćemo iskoristiti za sportske aktivnosti i igre na otvorenom, učenje kroz igru, boravak na svježem zraku te druženje u prirodi. Uz mnogo ljubavi i veselja, trudom, radom i željom, sve nam polazi od ruke!

 

Ostale obavijesti

08. lipnja 2021.

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas […]

27. svibnja 2021.

Zujimo zajedno kroz svemir pa sve do pčelinje košnice

Učenici 2. razreda produženog boravka proveli su zanimljiv tjedan istražujući tajne svemira. Tjedan su započeli motivacijskom pričom „Svemirci gaćoljupci spašavaju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content