NASLOVNICA / Produženi boravak / Zazvonilo proljeće

Zazvonilo proljeće

Autor:

04. travnja 2017.

Dolaskom proljeća i naša je škola procvjetala šarenim radovima naših učenika. Osim školskog zvona začuli smo pjesmu Vere Zemunić ,,Zazvonilo proljeće”. 

  ZAZVONILO PROLJEĆE

Zazvonila su zvonca visibaba bijelih. I nježni zvuci proljeća zrakom poletjeli. Opravici žutoj jaglac se veseli, a ljubica šešir ljubičasti želi. – Molim za jedan valcer, vjetrić cvijetu veli. Zaljubljeni, bistri izvor i sunce opet su se sreli.

Učenici u produženom boravku proljeće su dočarali likovnim radovima i prigodnim ukrasima kojima su uredili učionicu i naš pano. Pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva uvijek je lakše i opuštenije u lijepo uređenom prostoru našeg dnevnog boravka. Nakon što su učenici, kroz brojne kreativne radionice, spremno dočekali proljeće u našem boravku odlučili su ga pozdraviti i izvan škole. Potrčali su dvorištem škole, prošetali ulicama našega grada, nahranili deve i igrali se na dječjem igralištu. 

Proljeće je učenicima izmamilo osmijehe na lica i nahranilo ih pozitivnom energijom za nove radne zadatke. Učenici su, dolaskom sunčanih i toplih dana, sve više motivirani za rad, veselog raspoloženja i spremni za učenje kroz igru, u prirodi. Cilj našeg rada je da se učenici u našem boravku odmore od nastave, napišu domaću zadaću i ponove nastavno gradivo te da kroz organizirano slobodno vrijeme učenici rade ono što ih veseli. Svaki slobodan trenutak ćemo iskoristiti za sportske aktivnosti i igre na otvorenom, učenje kroz igru, boravak na svježem zraku te druženje u prirodi. Uz mnogo ljubavi i veselja, trudom, radom i željom, sve nam polazi od ruke!

 

Ostale obavijesti

06. ožujka 2023.

Zima u produženom boravku – 3. i 4. razredi

Dugu i uspavanu zimu, učenici produženog boravka, proveli su u igri, kreativnom radu, smijehu i zabavi. Šetnje ulicama grada potaknule […]

24. prosinca 2022.

Božić dolazi – 3. i 4. razredi produženog boravka

Božićna je čarolija već punih mjesec dana zavladala učionicom produženog boravka. Vrata učionice učenici su ukrasili božićnim vijencem, a pano […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content