NASLOVNICA / Produženi boravak / Zazvonilo proljeće

Zazvonilo proljeće

Autor:

04. travnja 2017.

Dolaskom proljeća i naša je škola procvjetala šarenim radovima naših učenika. Osim školskog zvona začuli smo pjesmu Vere Zemunić ,,Zazvonilo proljeće”. 

  ZAZVONILO PROLJEĆE

Zazvonila su zvonca visibaba bijelih. I nježni zvuci proljeća zrakom poletjeli. Opravici žutoj jaglac se veseli, a ljubica šešir ljubičasti želi. – Molim za jedan valcer, vjetrić cvijetu veli. Zaljubljeni, bistri izvor i sunce opet su se sreli.

Učenici u produženom boravku proljeće su dočarali likovnim radovima i prigodnim ukrasima kojima su uredili učionicu i naš pano. Pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva uvijek je lakše i opuštenije u lijepo uređenom prostoru našeg dnevnog boravka. Nakon što su učenici, kroz brojne kreativne radionice, spremno dočekali proljeće u našem boravku odlučili su ga pozdraviti i izvan škole. Potrčali su dvorištem škole, prošetali ulicama našega grada, nahranili deve i igrali se na dječjem igralištu. 

Proljeće je učenicima izmamilo osmijehe na lica i nahranilo ih pozitivnom energijom za nove radne zadatke. Učenici su, dolaskom sunčanih i toplih dana, sve više motivirani za rad, veselog raspoloženja i spremni za učenje kroz igru, u prirodi. Cilj našeg rada je da se učenici u našem boravku odmore od nastave, napišu domaću zadaću i ponove nastavno gradivo te da kroz organizirano slobodno vrijeme učenici rade ono što ih veseli. Svaki slobodan trenutak ćemo iskoristiti za sportske aktivnosti i igre na otvorenom, učenje kroz igru, boravak na svježem zraku te druženje u prirodi. Uz mnogo ljubavi i veselja, trudom, radom i željom, sve nam polazi od ruke!

 

Ostale obavijesti

08. rujna 2022.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat […]

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content