NASLOVNICA / Novosti / Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

Autor: Matea Melnjak

04. listopada 2022.

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. Misnim slavljem obilježen je početak nove školske i vjeronaučne godine 2022./2023. zazivom Duha Svetoga nad učenicima Odjela za učenike s teškoćama u razvoju.

Svečano euharistijsko slavlje predslavio je župni vikar vlč. Petar Krašek. Učiteljica Sanja Flajs Vidaković pročitala je čitanja. Nakon prigodne homilije, učenici su izrekli želje i molitve da Bog svakom učeniku podari radost napredovanja u vjeri i znanju a učiteljima, vjeroučiteljima i roditeljima dobru volju da uvijek budu vjerni svjedoci u odgajanju učenika. Po završetku Misnog slavlja vjeroučiteljica Martina Rukavina pročitala je molitvu Duhu Svetom za početak školske godine. Nakon blagoslova učenici su zajedno sa učiteljicama otpjevali pjesmu Isuse volim te.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content