NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost učenika osmog razreda

Završna svečanost učenika osmog razreda

Autor: Nikola Vuković

20. lipnja 2012.

U četvrtak, 21.lipnja 2012.godine u 18.00 sati u Domu kulture Đurđevac održat će se završna svečanost učenika osmog razreda.

Za 100 učenika naše škole sutra i službeno završava školovanje u Osnovnoj školi.  Završna svečanost učenika s početkom u 18.00 sati biti će u Domu kulture. Učenici i njihovi razrednici pripremili su program. Na kraju programa učenicima će biti uručene svjedodžbe i nagrade. 20 učenika svih osam razreda završilo je s odličnim uspjehom . Učenici će dobiti pohvalnicu i  knjigu. Popis učenika koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom:

Lea Bobovčan, Teo Jeftimov, Dana Seleš, Marko Sokač, Lucija Sulimanec, Sara Zvonar, Klara Blažok, Doroteja Klasan, Veronika Šegrt, Marina Štefanić, Menđi Mišel Tuba, Adrijan Bogojević, Sonja Domitrović, Petra Šadek, Bojan Ban, Ino Lazar,  Paula Priselec, Luka Rasinec, Mato Štefanac i Tea Tončić.

Osim 20 učenika koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom još 4 učenika su završila osmi razred s odličnim uspjehom, a to znači da su  25% učenika ove generacije odlični učenici. Mnogi od njih su tijekom školovanja sudjelovali na natjecanjima u znanju, sportu i drugim oblicima predstavljanja škole. Svi ovi rezultati zaslužuju divljenje i čestitamo učenicima. Kao pedagog posebno sam ponosan na njihove uspjehe.

Učenikgeneracije školske 2011./12.godine je MATO ŠTEFANAC, učenik 8e razreda. ČESTITAMO!  Mati će biti uručena knjiga, priznanje i prigodan poklon.

Pozivamo roditelje, bake i djedove učenika te građane Đurđevca da nam se pridruže na završnoj svečanosti učenika osmog razreda.

Još jednom, BRAVO OSMAŠI!

Pedagog: Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

29. ožujka 2023.

Paola Šestak pozvana na državno Natjecanje iz povijesti

Nakon održanih županijskih natjecanja, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popise pozvanih učenika na državno Natjecanje iz povijesti. Među […]

29. ožujka 2023.

Predstavljanje slikovnice Priča jedne pčelice učitelja Davora Šokeca

Dana 29. ožujka 2023. g. organiziran je književni susret u maloj dvorani s našim učiteljem Davorom Šokecom koji je održao […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content