NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost učenika osmih razreda generacije 2014./2015.

Završna svečanost učenika osmih razreda generacije 2014./2015.

Autor: Zoran Vidakovic

25. lipnja 2015.

Jučer, 24. lipnja 2015., održana je Završna svečanost učenika osmih razreda generacije 2014./2015. u Domu kulture.

Uz ponešto glume, glazbe, fotografija, video uradaka, smijeha i suza učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda te 8.e razreda Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju, prezentirali su i Godišnjak generacije te izrazili svoju zahvalnost i poštovanje prema učiteljima, uručivši im prigodne darove koje su sami izradili, kao i prema roditeljima koji su ih, zajedno s učiteljima, bodrili i vjerovali u njih.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe učenicima, a ravnatelj Marijan Vinković i pedagog Nikola Vuković uručili su nagradne knjige učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom. Učenicom generacije proglašena je Antonija Milinković koja je za svoje uspjehe nagrađena ručnim satom te prijenosnim računalom.

Zahvaljujemo gostima programa, Zboru „Iuventus Christi“ pod vodstvom maestre profesorice Ivane Senjan, roditeljima za uspješnu suradnju i podršku sve ove godine, Gradu Đurđevcu koji je osigurao sredstva za prigodne poklone učenicima, svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji te svima koji su svojom prisutnošću uveličali našu svečanost.  

Godišnjak generacije 2014./2015. 

Razrednici osmih razreda:

Darija Car (8.a)

Zoran Vidaković (8.b)

Ivana Jakopčević (8.c)

Arijana Lenardić (8.d)

Katica Bratanović (8.e)

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content