NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost učenika osmih razreda

Završna svečanost učenika osmih razreda

Autor: Arijana Lenardić

26. lipnja 2019.

U ponedjeljak, 24. lipnja 2019. u 17 sati, održana je Završna svečanost učenika osmih razreda generacije 2018./2019. u školskoj sportskoj dvorani.

Uz ponešto plesa, pjesme, fotografija, video uradaka, smijeha i suza, učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda prezentirali su i Godišnjak generacije u papirnatom i digitalnom obliku. Također su izrazili svoje poštovanje i zahvalnost prema učiteljima i roditeljima koji su ih zajedničkim snagama pratili i podržavali kroz njihovo osnovnoškolsko obrazovanje.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom. Ravnatelj škole Danijel Domišljanović proglasio je i učenicu generacije, Marinu Jendrašić (8.c), koja je za svoje uspjehe nagrađena prigodnim darovima.

Zahvaljujemo ravnatelju škole Danijelu Domišljanoviću i gradonačelniku Hrvoju Jančiju, kolegicama i kolegama, stručnim suradnicima i svim djelatnicima škole na podršci i sudjelovanju u odgoju i obrazovanju naših učenika. Zahvaljujemo i učiteljici Glazbene kulture Kristini Benko Markovica na sudjelovanju u organizaciji Završne svečanosti, roditeljima naših učenika na uspješnoj suradnji i podršci sve ove godine, gospodinu Marinu Popoviću koji je održao govor zahvale u ime roditelja generacije te svima koji su na bilo koji način pomogli i svojom prisutnošću uveličali našu svečanost.  

Dragi naši osmaši, želimo vam puno sreće u daljnjem školovanju i životu i ponosni smo što smo bili dio vašeg odrastanja!

Razrednici osmih razreda:

Lidija Martinčić (8.a), Arijana Lenardić (8.b),

Nataša Mikuš (8.c), Zoran Vidaković (8.d)

Ostale obavijesti

29. siječnja 2022.

Školsko natjecanje iz geografije

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz geografije. Natjecalo se 14 učenika petih, sedmih i osmih razreda pod […]

28. siječnja 2022.

Obavijest o nastavku rada

Poštovani roditelji i učenici, S obzirom na nešto povoljniju epidemiološku situaciju u našoj Školi u odnosu na prošli tjedan, obavještavamo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content