NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost učenika osmih razreda

Završna svečanost učenika osmih razreda

Autor: Arijana Lenardić

26. lipnja 2019.

U ponedjeljak, 24. lipnja 2019. u 17 sati, održana je Završna svečanost učenika osmih razreda generacije 2018./2019. u školskoj sportskoj dvorani.

Uz ponešto plesa, pjesme, fotografija, video uradaka, smijeha i suza, učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda prezentirali su i Godišnjak generacije u papirnatom i digitalnom obliku. Također su izrazili svoje poštovanje i zahvalnost prema učiteljima i roditeljima koji su ih zajedničkim snagama pratili i podržavali kroz njihovo osnovnoškolsko obrazovanje.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom. Ravnatelj škole Danijel Domišljanović proglasio je i učenicu generacije, Marinu Jendrašić (8.c), koja je za svoje uspjehe nagrađena prigodnim darovima.

Zahvaljujemo ravnatelju škole Danijelu Domišljanoviću i gradonačelniku Hrvoju Jančiju, kolegicama i kolegama, stručnim suradnicima i svim djelatnicima škole na podršci i sudjelovanju u odgoju i obrazovanju naših učenika. Zahvaljujemo i učiteljici Glazbene kulture Kristini Benko Markovica na sudjelovanju u organizaciji Završne svečanosti, roditeljima naših učenika na uspješnoj suradnji i podršci sve ove godine, gospodinu Marinu Popoviću koji je održao govor zahvale u ime roditelja generacije te svima koji su na bilo koji način pomogli i svojom prisutnošću uveličali našu svečanost.  

Dragi naši osmaši, želimo vam puno sreće u daljnjem školovanju i životu i ponosni smo što smo bili dio vašeg odrastanja!

Razrednici osmih razreda:

Lidija Martinčić (8.a), Arijana Lenardić (8.b),

Nataša Mikuš (8.c), Zoran Vidaković (8.d)

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content