NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost osmih razreda

Završna svečanost osmih razreda

Autor:

28. lipnja 2017.

Dana 27. lipnja 2017. godine u 18.00 sati u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Učenici i njihove razrednice pripremili su svečani program. Uz prigodni program koji su pripremili za roditelje, braću, djedove, bake, tete, učitelje i stručne suradnike primili su svjedodžbe s kojima će upisati željene srednje škole.

Nakon uvodnog pozdrava ravnatelja, g. Danijela Domišljanovića i gradonačelnika g. Hrvoja Jančija učenici su se predstavili kratkim programom uz prezentacijske filmove svakog razreda, literarnim i muzičkim nastupima.

Svi učenici polaznici osmog razreda, njih 67, uspješno su završili osmi razred.

Na svečanosti je proglašen najbolji učenik generacije, Luka Rogoz, koji je sve razrede prošao s prosjekom 5.00, a u tijeku svog dosadašnjeg školovanja imao puno uspješnih natjecanja sve do državne razine.

Svoju svestranost na svim poljima od društvenih do prirodnih predmeta potvrdio je i ove školske godine na državnim natjecanjima gdje je postigao izvrsne rezultate: Informatika (5. mjesto), Geografija (4. mjesto) te Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda“ (3. mjesto). Naš gradonačelnik, Hrvoje Janči, predao je učeniku generacije poklon bon koji je osigurao naš osnivač, Grad Đurđevac, a škola je učenika generacije nagradila s poklon paketom informatičke opreme. Luka je iznenadio sve nazočne jer je napisao svoju prvu knjigu – Priručnik geografije 8. razreda za učenike koji se pripremaju za natjecanje iz geografije, koju je poklonio ravnatelju, gradonačelniku, svojoj mentorici, Gradu i školi.

Još dvije učenice, Tinu Ferenčić i Anu Mariju Đuričić, za postignuti uspjeh 5.00 tijekom svih osam godina, Grad je nagradio tabletima. U suradnji s Gradom škola je nagradila sve odlične učenike te su uz pohvalnice dobili za poklon vrijedne knjige enciklopedijskog izdanja Zemlja – planet ekstrema i Velikani hrvatske prošlosti.

Zahvalu roditeljima, učiteljima i stručnim suradnicima u ime svih učenika, prenijela je Paula Fuček, a u ime svih roditelja zahvalila se gđa. Marina Barberic te poželjela svima puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Sretno svim osmašima!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content