NASLOVNICA / Novosti / Završna svečanost osmih razreda

Završna svečanost osmih razreda

Autor:

28. lipnja 2017.

Dana 27. lipnja 2017. godine u 18.00 sati u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Učenici i njihove razrednice pripremili su svečani program. Uz prigodni program koji su pripremili za roditelje, braću, djedove, bake, tete, učitelje i stručne suradnike primili su svjedodžbe s kojima će upisati željene srednje škole.

Nakon uvodnog pozdrava ravnatelja, g. Danijela Domišljanovića i gradonačelnika g. Hrvoja Jančija učenici su se predstavili kratkim programom uz prezentacijske filmove svakog razreda, literarnim i muzičkim nastupima.

Svi učenici polaznici osmog razreda, njih 67, uspješno su završili osmi razred.

Na svečanosti je proglašen najbolji učenik generacije, Luka Rogoz, koji je sve razrede prošao s prosjekom 5.00, a u tijeku svog dosadašnjeg školovanja imao puno uspješnih natjecanja sve do državne razine.

Svoju svestranost na svim poljima od društvenih do prirodnih predmeta potvrdio je i ove školske godine na državnim natjecanjima gdje je postigao izvrsne rezultate: Informatika (5. mjesto), Geografija (4. mjesto) te Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda“ (3. mjesto). Naš gradonačelnik, Hrvoje Janči, predao je učeniku generacije poklon bon koji je osigurao naš osnivač, Grad Đurđevac, a škola je učenika generacije nagradila s poklon paketom informatičke opreme. Luka je iznenadio sve nazočne jer je napisao svoju prvu knjigu – Priručnik geografije 8. razreda za učenike koji se pripremaju za natjecanje iz geografije, koju je poklonio ravnatelju, gradonačelniku, svojoj mentorici, Gradu i školi.

Još dvije učenice, Tinu Ferenčić i Anu Mariju Đuričić, za postignuti uspjeh 5.00 tijekom svih osam godina, Grad je nagradio tabletima. U suradnji s Gradom škola je nagradila sve odlične učenike te su uz pohvalnice dobili za poklon vrijedne knjige enciklopedijskog izdanja Zemlja – planet ekstrema i Velikani hrvatske prošlosti.

Zahvalu roditeljima, učiteljima i stručnim suradnicima u ime svih učenika, prenijela je Paula Fuček, a u ime svih roditelja zahvalila se gđa. Marina Barberic te poželjela svima puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Sretno svim osmašima!

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content