NASLOVNICA / Novosti / Završna priredba u PŠ Budrovac

Završna priredba u PŠ Budrovac

Autor:

20. lipnja 2019.

Kad zamirišu lipe, svi đaci znaju da se približava, za njih, jedan od najsretnijih trenutaka od početka školske godine. Završava nastava i oni veselo prolaze kroz šarena vrata iznad kojih piše: Dobro došli u ljetne praznike!

Kroz ta vrata prošli su i učenici Područne škole Budrovac te su u svojoj radosti s učiteljicom Olgom Lazar, u nedjelju, 16. lipnja 2019. za drage roditelje pripremili priredbu. Prikazali su što su naučili tijekom protekle godine, čitali su svoje literarne sastavke, pjevali i plesali te recitirali. Pokazali su zadovoljstvo i brojnim aktivnostima svojih roditelja kada su u zimi za školsko dvorište izradili sobove i snjegoviće ili kada su svi zajedno zasadili prekrasan školski cvjetnjak, puno grmlja i drveća. Nisu zaboravili ni svoju spremačicu, tetu Maricu, koja je u siječnju otišla u mirovinu te su joj poželjeli sve najbolje buketom cvijeća. Proglasili su i najčitača Područne škole Budrovac, učenicu Elinu Bajrektarević, koja je u drugom polugodištu posudila iz školske knjižnice najviše knjiga. Na kraju priredbe, učenici četvrtog razreda oprostili su se sa svojom učiteljicom jer najesen odlaze u matičnu školu u Đurđevac.

Nakon priredbe, u školskom dvorištu, za sve je održano druženje uz sportske igre. Bio je to savršeni uvod u ljetne praznike koji su učenike PŠ Budrovac dočekali raširenih ruku. Želimo vam svima prekrasne ljetne praznike!

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content