NASLOVNICA / Novosti / Završna priredba u PŠ Budrovac

Završna priredba u PŠ Budrovac

Autor:

20. lipnja 2019.

Kad zamirišu lipe, svi đaci znaju da se približava, za njih, jedan od najsretnijih trenutaka od početka školske godine. Završava nastava i oni veselo prolaze kroz šarena vrata iznad kojih piše: Dobro došli u ljetne praznike!

Kroz ta vrata prošli su i učenici Područne škole Budrovac te su u svojoj radosti s učiteljicom Olgom Lazar, u nedjelju, 16. lipnja 2019. za drage roditelje pripremili priredbu. Prikazali su što su naučili tijekom protekle godine, čitali su svoje literarne sastavke, pjevali i plesali te recitirali. Pokazali su zadovoljstvo i brojnim aktivnostima svojih roditelja kada su u zimi za školsko dvorište izradili sobove i snjegoviće ili kada su svi zajedno zasadili prekrasan školski cvjetnjak, puno grmlja i drveća. Nisu zaboravili ni svoju spremačicu, tetu Maricu, koja je u siječnju otišla u mirovinu te su joj poželjeli sve najbolje buketom cvijeća. Proglasili su i najčitača Područne škole Budrovac, učenicu Elinu Bajrektarević, koja je u drugom polugodištu posudila iz školske knjižnice najviše knjiga. Na kraju priredbe, učenici četvrtog razreda oprostili su se sa svojom učiteljicom jer najesen odlaze u matičnu školu u Đurđevac.

Nakon priredbe, u školskom dvorištu, za sve je održano druženje uz sportske igre. Bio je to savršeni uvod u ljetne praznike koji su učenike PŠ Budrovac dočekali raširenih ruku. Želimo vam svima prekrasne ljetne praznike!

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content