NASLOVNICA / Novosti / Započele aktivnosti oko upisa u prvi razred

Započele aktivnosti oko upisa u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

01. prosinca 2017.

Danas su djeca starijih skupina DV Maslačak zajedno sa svojim tetama odgojiteljicama provela po jedan školski sat u učionici s ciljem upoznavanja rada škole i djelatnika škole. 

Pedagog škole govorio je o školskim predmetima, djelatnicima škole te o školskim prostorima. Djeca su govorila o svojem radu u vrtiću, slovima, brojevima i pjevala su naučene pjesmice. Imali su i prvi školski zadatak koji se sastojao od pisanja imena te crtanja crteža po osobnom odabiru.

Cilj ovakvih susreta je približiti djeci školu, školske prostore, djelatnike škole i upoznati ih sa školskim aktivnostima. Do početka upisa djeca će još nekoliko puta imati aktivnosti u učionicama i u sportskoj dvorani. Budući da djeca polaznici vrtića  borave u školskoj zgradi zajedno s učenicima škole već su se dobro upoznali sa zajedničkim prostorijama i mnogim učiteljima. Suradnja škole i DV "Maslačak" je stalna, a ima za cilj što bolje upoznati buduće učenike prvog razreda i te što kvalitetnije izvršiti upis djece u prvi razred.

 

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content