NASLOVNICA / Produženi boravak / Zaljubljene maske

Zaljubljene maske

Autor:

19. veljače 2018.

Polaznici produženog boravka, u tjednu ljubavi, pažnje i veselih maski, obilježili su dane karnevala i Dan zaljubljenih. U utorak, 13. veljače 2018. godine, učenici su se maskirali po vlastitoj želji. Zvukovi pjesama o maskenbalu i plesnih pokreta dopirali su iz učionice produženog boravka. U veselom fašničkom ozračju učenici su napisali domaću zadaću, vježbali i ponavljali te sudjelovali u Plesu pod maskama. U srijedu, 14. veljače 2018. godine, povodom Valentinova učenici su u kreativno – likovnoj radionici izradili čestitke. Čestitke su predali svojim prijateljima, simpatijama ili članovima svoje obitelji. Kroz svakodnevno druženje učenici dijele i primaju ljubav jedni od drugih.

Zajednički rad, trud i kreativnost naših učenika nije ni ovaj put izostao. Učenici su uvijek spremni zabaviti se i opustiti te svojom maštom i kreativnošću uljepšati boravak u našoj školi. Što ima ljepše i opuštenije za djecu od spontanog spremanja u školu, kada mogu odjenuti sve što požele i poistovjetiti se s likovima iz mašte.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

20. lipnja 2022.

Proljeće s 3. i 4. razredima

Proljeće u produženom boravku 3. i 4. razreda proteklo je u znaku raznih projekata i aktivnosti uz koje su se […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content