NASLOVNICA / Produženi boravak / Zakaj nam vele Picoki?!

Zakaj nam vele Picoki?!

Autor:

11. lipnja 2017.

Učenici produženog boravka posjetili su Interpretacijski centar Picokijade gdje su uživali u prizorima Legende te učili o povijesti našega grada i zavičaja uz pomoć moderne tehnologije. Prostorije kroz koje su učenici prolazili na interaktivan i multimedijalan način prikazuju povijest grada s posebnim naglaskom na Legendu o Picokima. 

Prolaskom kroz centar pozorno su slušali djelatnicu Muzeja Grada Đurđevca koja je odgovarala na sva postavljena pitanja. Učenicima su bili najzanimljiviji flourescentni crteži na tamnim zidnim podlogama koji svijetle u mraku i interaktivne tipke koje proizvode zvukove.

Također smo posjetili izložbu umjetničkih fotografija kineskih fotografa pod nazivom Kina kroz objektiv kineskih fotografa. Učenici su posjet Muzeju Grada Đurđevca i Interpretacijskom centru Picokijade, ovjekovječili svojim potpisima u knjizi uspomena. 

Ostale obavijesti

08. rujna 2022.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat […]

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content