NASLOVNICA / Produženi boravak / Zakaj nam vele Picoki?!

Zakaj nam vele Picoki?!

Autor:

11. lipnja 2017.

Učenici produženog boravka posjetili su Interpretacijski centar Picokijade gdje su uživali u prizorima Legende te učili o povijesti našega grada i zavičaja uz pomoć moderne tehnologije. Prostorije kroz koje su učenici prolazili na interaktivan i multimedijalan način prikazuju povijest grada s posebnim naglaskom na Legendu o Picokima. 

Prolaskom kroz centar pozorno su slušali djelatnicu Muzeja Grada Đurđevca koja je odgovarala na sva postavljena pitanja. Učenicima su bili najzanimljiviji flourescentni crteži na tamnim zidnim podlogama koji svijetle u mraku i interaktivne tipke koje proizvode zvukove.

Također smo posjetili izložbu umjetničkih fotografija kineskih fotografa pod nazivom Kina kroz objektiv kineskih fotografa. Učenici su posjet Muzeju Grada Đurđevca i Interpretacijskom centru Picokijade, ovjekovječili svojim potpisima u knjizi uspomena. 

Ostale obavijesti

08. lipnja 2021.

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas […]

27. svibnja 2021.

Zujimo zajedno kroz svemir pa sve do pčelinje košnice

Učenici 2. razreda produženog boravka proveli su zanimljiv tjedan istražujući tajne svemira. Tjedan su započeli motivacijskom pričom „Svemirci gaćoljupci spašavaju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content