NASLOVNICA / Novosti / Zajednički roditeljski sastanak

Zajednički roditeljski sastanak

Autor: Nikola Vuković

09. rujna 2019.

Zajednički roditeljski sastanak za roditelje učenika od drugog do osmog razreda je u petak, 13. rujna 2019. godine s početkom u 17.00 sati u sportskoj dvorani škole.

Zajednički dio roditeljskog sastanka vodit će pedagog Nikola Vuković. Roditelji će dobiti sve informacije vezane za organizaciju nastave, izvannastavnih aktivnosti, produženog boravka te promijenama koje očekuju sve nas u ovoj nastavnoj godini.

Nakon toga roditelji će zajedno s razrednciima otići u učionice gdje će dobiti sve potrebne informacije za pojedini razredni odjel. Roditelji će također potpisati nekoliko suglasnosti te primitak udžbenika za svoje dijete.

Pozivamo roditelje da se odazovu na ovaj roditeljski sastanak, a roditelji koji imaju dvoje i više učenika u školi neka si organiziraju navedeni petak tako da mama i tata dođu u školu u vremenu od 17.00 do 18.30 sati kako bi mogli otići na sastanak u različite učionice gdje su im djeca.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content