NASLOVNICA / Novosti / Zajednički roditeljski sastanak

Zajednički roditeljski sastanak

Autor: Nikola Vuković

11. veljače 2012.

U četvrtak, 16.veljače 2012.godine u 16.30 sati održat će se zajednički roditeljski sastanak za roditelje naših učenika šestog, sedmog i osmog razreda.

Na roditeljskom sastanku pedagog škole, prof.Nikola Vuković prezentirat će rezultate akcijskog istraživanja s područja prevencije. Već dvadeset godina pedagog provodi akcijsko istraživanje na ovom području i dobivene rezultate koristi za unapređivanje rada s učenicima , učiteljima i roditeljima.

Ove godine napravljeno je akcijsko istraživanje na velikom uzorku od 257 učenika. To je vjerujemo najveće istraživanje u županiji, a obuhvaća učenike šestog, sedmog i osmog razreda. Osim pedagoga u provedbi istražvanja sudjelovalo je i 13 razrednika. Naziv ovogodišnjeg akcijskog istraživanja: " Zdravlje je najveće bogatstvo". Rezultate istraživanja pedagog će prezentirati roditeljima, ponuditi nekoliko prijedloga za unapređivanje rada na području prevencije bolesti ovisnosti.

Vjerujemo da će odaziv roditelja biti velik, jer radi se o vrlo važnom području odgojno-obrazovnog djelovanja, a podatke su dala njihova djeca, odnosno naši učenici. Rezultati će poslužiti za unapređivanje rada, a posebno za izbor nastavnih strategija koje ćemo koristiti u radu.

Ovo akcijsko istraživanje dio je cjelokupnog rada svih djelatnika i učenika naše škole kao i roditelja koji su sudionici pojedinih projekata na području preventivnog djelovanja. Naglasak je na unapređivanju zajedničkog odgojno-obrazovnog rada roditelja i djelatnika škole, a ciljem unapređivanja zdravlja naših učenika.

Drugi dio zajedničkog roditeljskog sastanka iskoristit ćemo za najavu zajedničkih programa i projekata do kraja nastavne godine kao i za najavu velike školske priredbe krajem ožujka koju smo nazvali "Pozdrav proljeću".

Nakon zajedničkog roditeljskog sastanka roditelji će imati sastanak s razrednicima po razrednim odjelima.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content