NASLOVNICA / Novosti / Zajednički programi u našoj školi

Zajednički programi u našoj školi

Autor: Nikola Vuković

15. studenoga 2010.

U vremenu od 15. studenoga do 15.prosinca  u našoj školi održat će se nekoliko programa u kojima sudjeluju  svi učenici  i učitelji škole.

U utorak, 16.studenoga – obilježava se Međunarodni dan tolerancije; u našoj školi već tjedan dana pojedini razredi pripremaju plakate, izrađuju zidne novine i pišu na temu tolerancije. Svi razredi će u utorak obilježiti ovaj dan.

U četvrtak, 18.studenoga -obilježit ćemo Dan sjećanja na Vukovar. Učenici i učitelji tog dana će se sjetiti na strašnu tragediju koja se dogodila u Vukovaru. Isto tako zapalit će se svijeće i uz prigodni program na Trgu mladosti u večernjim sati odat će se počast svim žrtvama Vukovara.

Tijekom cijelog tjedna učenici od šestog do osmog razreda ostvaruju program ŽIVIM ŽIVOT BEZ NASILJA koji se ostvaruje u suradnji s Policijskom upravom Koprivničko-križevačke županije.

Nastavljamo i sa započetim programima u svim razrednim odjelima , a na temu prevencije bolesti ovisnosti. Različitim pristupima ( predavanja, radionice, prezentacije, izrada plakata, uređenje panoa i zidnih novina ) učenici i učitelji zajednički rade na smanjivanju potrebe za bilo kojom ovisnošću i na taj način unapređuju zdravlje i život. Ovogodišnji moto; " Zdravlje je najveće bogatstvo". Koordinator programa je pedagog prof.Nikola Vuković. Dio programa ostvaruje i psihologinja prof.Marija Krznarić, a taj dio nosi naziv: " Izrazimo se kreativno protiv pušenja".

Od 15.studenoga do 15.prosinca ostvarivat ćemo niz programa vezanih za odgoj i obrazovanje za dječja prava. Ovogodišnji naglasak je na razvoju komunikacije, tolerancije i nenasilnog rješavanja sukoba.

Važnio je napomenuti da će navedene programe osim učenika i učitelja ostvarivati roditelji kao i veći broj vanjskih suradnika.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content