NASLOVNICA / Novosti / Zajednički do cilja u PŠ Čepelovac

Zajednički do cilja u PŠ Čepelovac

Autor:

09. listopada 2013.

Koliko se voljom, zajedništvom i ljubavlju prema vlastitom mjestu može postići, jasno su pokazali Čepelovčani u posljednje vrijeme. Da bi se sadašnji i svi budući školarci što ugodnije osjećali u njihovoj područnoj školi, prionuli su u obnovu školskog hodnika i stepeništa na ulazu u učionicu.

Zbog pomanjkanja financijskih sredstava sve su poslove obavljali dobrovoljno, ostavljajući svoje poslove po strani i radeći ponekad do dugo u noć u želji da uljepšaju svoju školu. Stoga ovom prigodom treba zahvaliti svima koji su tome pridonjeli: OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac koja je omogućila kupnju djela potrebnog materijala, Mjesnom odboru Čepelovac, donatorima pločica, Goranu Špoljarić i Matiji Prelec, roditeljima Kristijanu i Marijani Kovač, Đuri i Vesni Prelec te Danijeli i Mladenu Škrinjar. U sitne i jednostavnije radove su se rado uključivala i djeca. Od novaca prikupljenih prodajom uskrsnih pisanica i aranžmana koje su zajednički izrađivali djeca, roditelji i bake na radionici u školi, kupljen je novi ormar za učionicu. Radovi na školi još nisu gotovi te je idući projekt promjena stolarije.

Raznim radnim akcijama prikupljaju potrebna financijska sredstva, a njihovu volju i trud su prepoznali i drugi stoga treba zahvaliti obitelji Valentine i Zorana Pleško te Miložu Zaka koji su svojim novčanim prilogom željeli omugućiti da se što ranije krene sa radovima. Njihovo zalaganje trebalo bi sve nas potaknuti na razmišljanje možemo li više napraviti za svoju djecu, školu, svoje mjesto.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content