NASLOVNICA / Novosti / Zajedničke aktivnosti u prosincu

Zajedničke aktivnosti u prosincu

Autor: Nikola Vuković

03. prosinca 2012.

Ostalo je svega tri tjedna ( 15 nastavnih dana ) do kraja prvog polugodišta. Mjesec prosinac obiluje mnoštvom događaja u našoj školi.

6.prosinca – dolazi nam Sveti Nikola – darovat će sve učenike naše škole ( svi su bili jako dobri i svaki učenik dobit će prigodni poklončić )

13.prosinca – velika školska priredba " Blagdani nam stižu" – pozivamo roditelje, prijatelje, bake i djedove kao i sve ljude dobre volje da zajedno s nama dožive radost isčekivanja Božića.U sat i pol programa svi zajedno uživat ćemo u izvedbama naših učenika. Početak priredbe u 17.00 sati.

Informacije o uspjehu – roditelje pozivamo da dođu na informacije prema rasporedu razrednika. Budući da na polugodištu nema zaključivanja ocjena, informacije će biti prigoda za kratku analizu dosadašnjeg uspjeha učenika.

21.prosinca – zadnji dan nastave u prvom polugodištu.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content