NASLOVNICA / Novosti / Zajedničke aktivnosti u prosincu

Zajedničke aktivnosti u prosincu

Autor: Nikola Vuković

03. prosinca 2012.

Ostalo je svega tri tjedna ( 15 nastavnih dana ) do kraja prvog polugodišta. Mjesec prosinac obiluje mnoštvom događaja u našoj školi.

6.prosinca – dolazi nam Sveti Nikola – darovat će sve učenike naše škole ( svi su bili jako dobri i svaki učenik dobit će prigodni poklončić )

13.prosinca – velika školska priredba " Blagdani nam stižu" – pozivamo roditelje, prijatelje, bake i djedove kao i sve ljude dobre volje da zajedno s nama dožive radost isčekivanja Božića.U sat i pol programa svi zajedno uživat ćemo u izvedbama naših učenika. Početak priredbe u 17.00 sati.

Informacije o uspjehu – roditelje pozivamo da dođu na informacije prema rasporedu razrednika. Budući da na polugodištu nema zaključivanja ocjena, informacije će biti prigoda za kratku analizu dosadašnjeg uspjeha učenika.

21.prosinca – zadnji dan nastave u prvom polugodištu.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content