NASLOVNICA / Novosti / Zahvalnost Bogu za plodove zemlje

Zahvalnost Bogu za plodove zemlje

Autor: Nikola Vuković

09. listopada 2011.

U utorak, 11. listopada u 12.30 sati u našoj školi obilježit ćemo Dan zahvalnosti Bogu za plodove zemlje i tom prilikom postaviti izložbu plodova  našeg kraja.

Učenici svih razreda donijet će različite plodove s njiva, iz voćnjaka, vinograda, šuma, polja, vrtova, te će zajedno s učiteljima urediti školske hodnike. Kratkim programom i prinosom darova ( sjeme, pšenično klasje i kruh ) obilježit ćemo i Dan kruha. Blagoslov i zahvalu Bogu na svim dobrima koje smo primili i koje ćemo primiti predvodit će prečasni Mladen Gorupić, vjeroučitelj u našoj školi.

Plodovi zemlje biti će izloženi u našoj školi kako bi učenici mogli vidjeti različito sjemenje, voće i povrće te ostale plodove našeg kraja. Podravina obiluje plodovima zemlje i svi skupa zahvalni smo Bogu i ljudima na ovogodišnjem obilnom rodu.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content