NASLOVNICA / Novosti / Zahvalnost Bogu za plodove zemlje

Zahvalnost Bogu za plodove zemlje

Autor: Nikola Vuković

09. listopada 2011.

U utorak, 11. listopada u 12.30 sati u našoj školi obilježit ćemo Dan zahvalnosti Bogu za plodove zemlje i tom prilikom postaviti izložbu plodova  našeg kraja.

Učenici svih razreda donijet će različite plodove s njiva, iz voćnjaka, vinograda, šuma, polja, vrtova, te će zajedno s učiteljima urediti školske hodnike. Kratkim programom i prinosom darova ( sjeme, pšenično klasje i kruh ) obilježit ćemo i Dan kruha. Blagoslov i zahvalu Bogu na svim dobrima koje smo primili i koje ćemo primiti predvodit će prečasni Mladen Gorupić, vjeroučitelj u našoj školi.

Plodovi zemlje biti će izloženi u našoj školi kako bi učenici mogli vidjeti različito sjemenje, voće i povrće te ostale plodove našeg kraja. Podravina obiluje plodovima zemlje i svi skupa zahvalni smo Bogu i ljudima na ovogodišnjem obilnom rodu.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content