NASLOVNICA / Novosti / ZAHVALA I ISPRIKA; Školska priredba

ZAHVALA I ISPRIKA; Školska priredba

Autor: Nikola Vuković

14. prosinca 2013.

Jučer je u prepunoj sportskoj dvorani održana školska priredba Blagdani nam stižu. Stanovnici Đurđevca i okolnih mjesta opet su pokazali veliko srce i svojim dolaskom podržali naše učenike.

U prvom redu VELIKO HVALA svim učenicima koji su sudjelovali u programu, hvala za njihovo vrijeme pripreme nastupa kao i za sam nastup. Vjerujem da smo svi prepoznali trud kojeg su učenici uložili u nastup i u uvjetima koji su bili na priredbi. Došlo je do tehničkog kvara na razglasu i program nije mogao teći predviđenim planom. No unatoč tome učenici su pokazali snalažljivost, želju i svoj talent i dokazali da se i bez tehnike može.

ISPRIKA svim posjetiteljima, no na tehniku nismo mogli utjecati. Vjerujemo da će do idućeg našeg susreta ( Pozdrav proljeću)  tehnika biti osposobljena, odnosno da ćemo nakon dvadesetak godina uspjeti kupiti novi razglas i miksetu.

HVALA ZA DOLAZAK, PODRŠKU I POMOĆ!

Neka Vam je blagoslovljen Božić!

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content