NASLOVNICA / Novosti / ZAHVALA I ISPRIKA; Školska priredba

ZAHVALA I ISPRIKA; Školska priredba

Autor: Nikola Vuković

14. prosinca 2013.

Jučer je u prepunoj sportskoj dvorani održana školska priredba Blagdani nam stižu. Stanovnici Đurđevca i okolnih mjesta opet su pokazali veliko srce i svojim dolaskom podržali naše učenike.

U prvom redu VELIKO HVALA svim učenicima koji su sudjelovali u programu, hvala za njihovo vrijeme pripreme nastupa kao i za sam nastup. Vjerujem da smo svi prepoznali trud kojeg su učenici uložili u nastup i u uvjetima koji su bili na priredbi. Došlo je do tehničkog kvara na razglasu i program nije mogao teći predviđenim planom. No unatoč tome učenici su pokazali snalažljivost, želju i svoj talent i dokazali da se i bez tehnike može.

ISPRIKA svim posjetiteljima, no na tehniku nismo mogli utjecati. Vjerujemo da će do idućeg našeg susreta ( Pozdrav proljeću)  tehnika biti osposobljena, odnosno da ćemo nakon dvadesetak godina uspjeti kupiti novi razglas i miksetu.

HVALA ZA DOLAZAK, PODRŠKU I POMOĆ!

Neka Vam je blagoslovljen Božić!

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content