NASLOVNICA / Novosti / Webfestival 2008

Webfestival 2008

Autor:

05. studenoga 2008.

Na ovogodišnjem Webfestivalu, u konkurenciji 660 Web stranica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, Web stranica naše škole je među dvanaest najbolje ocijenjenih Web stranica i za to je dobila posebne pohvale od ocjenjivačkog suda.

Webfestival je natjecanje posvećeno autorima i korisnicima sadržaja na Webu koje tradicionalno prati CARNetovu Konferenciju Internet korisnika (CUC). Tema ovogodišnjeg Webfestivala su školske internet stranice.

Nakon prvog kruga glasanja Ocjenjivačkog suda Webfestivala 2008, od 660 škola, koliko ih je bilo na početku natjecanja, u drugi krug je ušlo 450 škola, a u treći 91 škola. Web stranica naše škole je jedina iz Koprivničko-križevačke županije koja je ušla u treći krug.

Nakon što je Ocjenjivački sud Webfestivala 2008 pogledao i ocijenio Web stranice koje su ušle u treći krug, proglasio je pobjednike Webfestivala 2008.

Pobjednici Webfestivala 2008 su:

Osim tri pobjedničke škole, ocjenjivački je sud izdvojio i posebno pohvalio još 9 srednjih i osnovnih škola među kojima je i Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac.

Nagrada za posebnu pohvalu ocjenjivačkog suda nije samo usmena pohvala, već i multifunkcionalni uređaj (pisač, fotokopirni uređaj i skener u jednom) kojega sponzorira Iskon Internet.

Pročitati više o svemu možete nahttp://webfestival.skole.hr/ 

Izvor: http://webfestival.skole.hr/

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content