NASLOVNICA / Novosti / Webfestival 2008

Webfestival 2008

Autor:

05. studenoga 2008.

Na ovogodišnjem Webfestivalu, u konkurenciji 660 Web stranica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, Web stranica naše škole je među dvanaest najbolje ocijenjenih Web stranica i za to je dobila posebne pohvale od ocjenjivačkog suda.

Webfestival je natjecanje posvećeno autorima i korisnicima sadržaja na Webu koje tradicionalno prati CARNetovu Konferenciju Internet korisnika (CUC). Tema ovogodišnjeg Webfestivala su školske internet stranice.

Nakon prvog kruga glasanja Ocjenjivačkog suda Webfestivala 2008, od 660 škola, koliko ih je bilo na početku natjecanja, u drugi krug je ušlo 450 škola, a u treći 91 škola. Web stranica naše škole je jedina iz Koprivničko-križevačke županije koja je ušla u treći krug.

Nakon što je Ocjenjivački sud Webfestivala 2008 pogledao i ocijenio Web stranice koje su ušle u treći krug, proglasio je pobjednike Webfestivala 2008.

Pobjednici Webfestivala 2008 su:

Osim tri pobjedničke škole, ocjenjivački je sud izdvojio i posebno pohvalio još 9 srednjih i osnovnih škola među kojima je i Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac.

Nagrada za posebnu pohvalu ocjenjivačkog suda nije samo usmena pohvala, već i multifunkcionalni uređaj (pisač, fotokopirni uređaj i skener u jednom) kojega sponzorira Iskon Internet.

Pročitati više o svemu možete nahttp://webfestival.skole.hr/ 

Izvor: http://webfestival.skole.hr/

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content