NASLOVNICA / Novosti / Vrijeme teče, božićno nam stiže veče… a s njime i pokloni…

Vrijeme teče, božićno nam stiže veče… a s njime i pokloni…

Autor:

22. prosinca 2014.

Učenici Područne škole Budrovac sa svojom su učiteljicom Olgom Lazar 19. prosinca 2014. pripremili priredbu kojom su svojim gostima čestitali Božić te dočekali uvijek dragog im gosta, Djeda Mraza. 

Nizom pjesama, kratkih igrokaza i plesom, razveselili su roditelje, bake i djedove te ostale mještane Budrovca, a na kraju dočekali i patuljka Djeda Mraza i dobrog Djedicu koji je donio pune vreće poklona za svu radosnu i raspjevanu dječicu. Ozarena lica i ruku punih darova, ispratili su Djeda Mraza kojeg je njegov patuljak odvezao na motoru jer snijega, na žalost, ove godine još nema. Poslije vatrometa, svi su se počastili kolačima koje su pripremile vrijedne mame učenika.

Priredbu su pratili i ravnatelj naše škole, gospodin Marijan Vinković i zamjenica gradonačelnika grada Đurđevca, gospođa Kristina Benko Markovica kojima se zahvaljujemo na posjeti.

Hvala svim roditeljima učenika na pomoći i suradnji u realizaciji naše male svečanosti. 

Ostale obavijesti

29. siječnja 2022.

Školsko natjecanje iz geografije

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz geografije. Natjecalo se 14 učenika petih, sedmih i osmih razreda pod […]

28. siječnja 2022.

Obavijest o nastavku rada

Poštovani roditelji i učenici, S obzirom na nešto povoljniju epidemiološku situaciju u našoj Školi u odnosu na prošli tjedan, obavještavamo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content