NASLOVNICA / Novosti / Volonterska akcija - poziv za uključenje u provedbu

Volonterska akcija – poziv za uključenje u provedbu

Autor: Nikola Vuković

12. listopada 2023.

Prva ovogodišnja volonterska akcija ostvaruje se u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Đurđevac i to u sklopu akcije “Solidarnost na djelu 2023.”

Osnovna škola Đurđevac

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ u suradnji s GD Crvenog križa Đurđevac.

POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU

Poštovani,

U sklopu rada Školskog filantropskog kluba „Izvor dobrote“ te u suradnji GD Crvenog križa Đurđevac, u vremenu od 16. do 19. listopada 2023. godine,  provodit ćemo volontersku akciju prikupljanja živežnih namirnica (ulje, šećer, sol, riža, tjestenina, brašno, konzerve, hrana za djecu…) i higijenskih potrepština (šampon, paste za zube, vlažne maramice, sredstva za pranje robe i suđa, dječje pelene, …).

Ovim putem Vas pozivamo i molimo da se uključite u našu volontersku akciju. Ovom akcijom učimo naše najmlađe volontiranju i pomaganju te prepoznavanju potreba ljudi. Prikupljenu donaciju usmjerili bismo GD Crvenog križa Đurđevac a oni  potrebitim osobama na području grada i prigradskih naselja. Molimo Vas da po svojoj djeci pošaljete ono što želite i možete darovati (i svaka najmanja donacija je hvale vrijedna ) te na taj način pomognete ostvarivanju ove humanitarne akcije. Molimo Vas da o ovoj našoj akciji obavijestite i susjede te prijatelje koji nemaju djecu u osnovnoj školi kako bi se i oni uključili u akciju. Hvala!

Dio naših učenika volontirat će u sklopu 51. sabirne akcije „Solidarnost na djelu 2023.“ u vremenu od 12. 10. do 31. 10. 2023.

DOBRO JE ČINITI DOBRO!

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content