NASLOVNICA / Novosti / Vježbom do zdravlja

Vježbom do zdravlja

Autor:

14. ožujka 2014.

U  1. D razredu, 14. ožujka 2014., gostovala je Lidija Ormanec, profesorica tjelesne i zdravstvene kulture, koja je održala vrlo poučno predavanje za učenike.

Predavanje je organizirano kao dio zdravstvenog odgoja, a u sklopu kojeg je profesorica podučavala o važnosti redovitog svakodnevnog vježbanja i mogućim posljedicama nedovoljnog kretanja i neredovitog vježbanja. Učenicima je objasnila što je tjelesna aktivnost, zašto je ona važna te je nabrojila brojne prednosti tjelesnih aktivnosti. Osim što su učili, učenici su i vježbali, a to ih je posebno obradovalo, jer znamo da tjelesna aktivnost podiže raspoloženje, optimizam, komunikativnost i samopoštovanje. Profesorica je učenicima pokazala kako mogu vježbati da bi se opustili tijekom učenja kod kuće, ali i u školi za poboljšani razvoj koncentracije.

Zanimljivo predavanje završili smo igrom. Učenici su uživali vježbajući s profesoricom Lidijom, kojoj zahvaljujemo na suradnji.

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content