NASLOVNICA / Novosti / Vježba pronalaženja droge

Vježba pronalaženja droge

Autor:

16. svibnja 2013.

U četvrtak, 16.svibnja, policijski službenik Interventne jedinice Policijske uprave koprivničko – križevačke, Milan Slaviček, vodič službenog psa za detekciju opojnih droga, održao je pokaznu vježbu pronalaženja opojnih droga.

Suradnju s Interventnom jedinicom PU KC KŽ dogovorila je učiteljica 2. b razreda, Marija Dautanec. Vježbi su prisustvovali učenici 1. a, 1. b, 2. a i 2. b razreda. Učenici su sa zanimanjem odgledali vježbu u kojoj je drogu pronašao službeni pas – ženka belgijskog ovčara, Bösse. Učenici su imali bezbroj pitanja na koja su dobili odgovore te su se divili Bösse koja je vrlo blizu pronašla skrivenu drogu. Zapamtili su da ako je droga skrivena na mjestu višem od 50 cm pas sjedne, a ako je droga skrivena niže od 50 cm pas legne ispred lociranog mjesta.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content