NASLOVNICA / Novosti / Vježba evakuacije

Vježba evakuacije

Autor:

26. rujna 2011.

Danas, 26. rujna 2011., u 1010 sati, u zgradi Matične škole, održana je vježba evakuacije.

Prošli tjedan je svim učenicima i učiteljima škole bila najavljena vježba evakuacije. Učiteljima su podijeljeni letci s uputama za evakuaciju iz zgrade Matične škole, a po razredima su polijepljena upute za svaki pojedini razred. Razrednici su sa svojim učenicima razradili plan evakuacije pod satom razrednika. Upute možete pročitati u privitku ove vijesti.

Vježba je održana u ponedjeljak, 26. rujna 2011. godine.

U 10 sati i 10 minuta domar škole Zvonimir Šiptar dao je znak za uzbunu, nakon kojega su svi učenici, učitelji i ostali zaposlenici škole krenuli u evakuaciju iz školske zgrade.

Od trenutka kada je dan znak za uzbunu, pa do trenutka kada je i posljednja osoba napustila školsku zgradu, prošlo je 2 minute i 13 sekundi, što je ujedno i rekord u evakuaciji iz naše škole.

Evakuaciju svih osoba iz škole nadgledali su zamjenik ravnatelja Nikola Vuković i djelatnik zadužen za protupožarnu zaštitu Nikola Mihočka.

Evakuaciju je pripremio, proveo i izvješće napisao učitelj Nikola Mihočka.

Priloženi dokumenti:

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content