NASLOVNICA / Novosti / Vježba evakuacije u Područnoj školi za djecu s teškoćama

Vježba evakuacije u Područnoj školi za djecu s teškoćama

Autor:

11. studenoga 2011.

Danas, 11.11.2011., u 11 sati i 11 minuta, u Područnoj školi za djecu s teškoćama održana je vježba evakuacije!

Nakon što smo prije nešto više od mjesec dana imali vježbu evakuacije u zgradi Matične škole, na red je došla vježba evakuacije i u našoj najvećoj Područnoj školi.

Domar škole Zvonimir Šiptar dao je uzbunu danas, točno u 11 sati i 11 minuta i evakuacija je mogla početi. Učenici i njihovi učitelji su, poštujući plan evakuacije, ispraznili zgradu područne škole za 2 minute i 28 sekundi. To vrijeme smatramo jako dobrim, no ne možemo ga usporediti s prijašnjim vremenima, jer u toj školi vježbe evakuacije nije bilo jako dugo.

Nakon što su učenici i njihovi učitelji ispraznili zgradu, okupili su se svi iza škole gdje im se je obratio učitelj Nikola Mihočka, povjerenik za zaštitu na radu u našoj školi.

Učitelj Mihočka je pohvalio učenike i učitelje za dobro izvedenu vježbu evakuacije i za vrijeme koje su postigli, te je objasnio razloge zašto je bilo važno provesti tu vježbu.

Vježba evakuacije bila je dugo i pomno planirana, te je izvedena najbolje moguće. Nadamo se da neće doći do potrebe za pravom evakuacijom, no ukoliko dođe vjerujemo da će djeca znati primijeniti naučeno iz današnje vježbe i da se ne moramo brinuti za njihovu sigurnost.

Napominjemo da će te sutra, na školskim Web stranicama, moći pogledati Intervju mjeseca studenog koji smo obavili s voditeljicom Područne škole za djcu s teškoćama – profesoricom Katicom Bratanović.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content